Facebook Pixel

Blog

5 tips voor het stoppen met wimperextensions

5 tips voor het stoppen met wimperextensions

Iedere ochtend opstaan met perfecte wimpers, wie wil dat nou niet? Wimperextensions zijn prachtig. Het is een praktische oplossing voor altijd mooie volle en lange wimpers. Wanneer de wimpers goed zijn gezet kun je wekenlang plezier beleven van jouw wimperextensions. Naast de voordelen zitten er ook een aantal nadelen aan. Wil je vanwege de nadelen stoppen? Met deze tips wordt het stoppen met wimperextensions een stuk makkelijker.

5 februari 2020
Top 9 beste nepwimpers voor kleine ogen

Top 9 beste nepwimpers voor kleine ogen

Heb je kleine ogen en vind je het moeilijk om nepwimpers te kiezen die mooi bij jouw ogen passen? Geen probleem, wij kunnen je daar zeker bij helpen! Met de juiste nepwimpers kun je kleine ogen eenvoudig groter doen lijken. Let er wel op dat de wimpers niet te vol of te lang zijn, want als je kleine ogen hebt kunnen nepwimpers er al vrij snel heftig uitzien. Om je te helpen hebben we een aantal mooie kunstwimpers geselecteerd die prachtig staan bij kleine ogen. Dit zijn de top 8 beste nepwimpers voor kleine ogen.

3 februari 2020
Welke nepwimpers passen bij mij?

Welke nepwimpers passen bij mij?

We krijgen de vraag vaak: Welke nepwimpers passen bij mij? Dit hangt natuurlijk af van meerdere factoren. In deze blog lees je waar je op moet letten bij het uitkiezen van een paar nepwimpers. Uiteindelijk blijft het natuurlijk het belangrijkst waar jij je prettig bij voelt. Als jij een paar prachtige glamour wimpers naar school wilt dragen, omdat dit bij jou past, dan moet je dat natuurlijk gewoon doen. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen bij het kiezen van nepwimpers? Lees dan de onderstaande punten door om je alvast een eindje op weg te helpen.

1 februari 2020
Top 9 beste nepwimpers voor uitpuilende ogen

Top 9 beste nepwimpers voor uitpuilende ogen

Als je uitpuilende ogen hebt is het mooi om deze op subtiele wijze te benadrukken met een paar mooie nepwimpers. Uitpuilende ogen vallen meer op ten opzichte van andere oogvormen, omdat ze verder naar voren in het oogkas liggen. De ogen lijken daardoor groter en de aandacht in het gezicht wordt automatisch naar de ogen getrokken. Het is aangeraden om voor nepwimpers te gaan die niet extreem lang of vol zijn, omdat nepwimpers al meer opvallen bij de uitpuilende oogvorm. Wil je weten welke nepwimpers het best passen bij uitpuilende ogen? Onderstaand vind je een lijst met de 9 beste nepwimpers die mooi staan bij uitpuilende ogen.

31 januari 2020
Welke nepwimpers passen bij uitpuilende ogen?

Welke nepwimpers passen bij uitpuilende ogen?

Door gebruik te maken van een mooi paar nepwimpers kun je jouw ogen nog mooier laten uitkomen. Het is goed om te kiezen voor valse wimpers die mooi aansluiten bij jouw oogvorm. Heb je uitpuilende ogen en wil je weten welke nepwimpers jou het mooist staan? De wimpers die mooi staan bij uitpuilende ogen vind je hier.

29 januari 2020
Top 8 beste nepwimpers voor diepliggende ogen

Top 8 beste nepwimpers voor diepliggende ogen

Diepliggende ogen kun je mooi laten uitkomen door een paar nepwimpers te dragen. Wanneer je deep set eyes hebt kom je goed weg met een paar dramatische kunstwimpers. Korte nepwimpers vallen weg en hebben vrij weinig effect. Heb je diepliggende ogen en wil je weten welke nepwimpers jou het mooist staan? In deze blog vind je de top 7 beste nepwimpers voor diepliggende ogen. Of je nu gaat voor een paar natuurlijke nepwimpers voor overdag of een paar prachtige glamour wimpers voor in de avond, in dit lijstje vind je de geschikte wimpers.

28 januari 2020
Welke nepwimpers passen bij diepliggende ogen?

Welke nepwimpers passen bij diepliggende ogen?

Met een paar mooie nepwimpers kun je diepliggende ogen laten spreken. Door nepwimpers te kiezen die passen bij jouw ogen haal je het beste in jouw ooglook naar boven. Ook als je niet iedere dag een paar valse wimpers draagt is het handig om te weten wat bij jouw oogvorm past. Wil je weten welke nepwimpers het mooist staan bij deep set eyes? Lees snel verder welke nepwimpers je het best kunt kiezen als je diepliggende ogen hebt.

27 januari 2020
Top 8 beste Ardell Demi Wispies

Top 8 beste Ardell Demi Wispies

De populaire Ardell Demi Wispies zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er zeer natuurlijke Demi Wispies wimpers, maar ook prachtige glam versies die meer volume en lengte geven. Wat de nepwimpers met elkaar gemeen hebben zijn de flared vorm en wispy wimperhaartjes. De langste wimperhaartjes zitten in de buitenste hoeken en de wimpers hebben een kriskas patroon voor een natuurlijk effect. In deze blog vind je de top 8 beste Ardell Demi Wispies. De verschillende stijlen worden toegelicht, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken tussen het grote aanbod aan Ardell Demi Wispies nepwimpers.

26 januari 2020
Dit zijn alle versies van de Ardell Demi Wispies

Dit zijn alle versies van de Ardell Demi Wispies

Net als de Ardell Wispies zijn de Ardell Demi Wispies ontzettend populair en een van de meest verkochte nepwimpers. Je kunt de wimpers gebruiken voor iedere gelegenheid, omdat ze natuurlijk zijn. De nepwimpers mogen dan wel subtiel zijn, maar ze voegen wel echt wat toe aan je ooglook. Bij de Ardell Demi Wispies zijn de wimperhaartjes in de buitenste ooghoeken het langst, waardoor er een verleidelijke oogopslag wordt gecreëerd. Door de wispy wimperhaartjes blenden de nepwimpers mooi met de eigen natuurlijke wimpers. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten Ardell Demi Wispies te verkrijgen, waardoor het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Hieronder lichten we elke versie van de Ardell Demi Wispies toe, zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

25 januari 2020
Top 8 beste Ardell Wispies

Top 8 beste Ardell Wispies

De Ardell Wispies zijn wereldwijd een van de populairste nepwimpers. Wist je dat er verschillende versies van de Ardell Wispies te verkrijgen zijn? De verschillende Wispies nepwimpers hebben allemaal dezelfde iconische wispy style en een ronde vorm, maar variëren in lengte en volume. In deze blog lichten we de meest populaire Ardell Wispies uit. Hieronder vind je de 8 beste Ardell Wispies. Fijn voor jou, zo hoef je niet lang te zoeken in het grote aanbod van nepwimpers.

24 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020