Facebook Pixel

Blog

Top 10 beste magnetische wimpers van 2020

Top 10 beste magnetische wimpers van 2020

Magneet wimpers zijn dé uitkomst voor iedereen die snel en eenvoudig nepwimpers wilt zetten. Dankzij magnetische wimpers heb je namelijk geen gedoe meer met wimperlijm of wimpers die na een uurtje loslaten. Ben je benieuwd wat de beste magnetic lashes van 2020 zijn? Wij hebben hieronder de top 10 beste magnetische wimpers van 2020 op een rijtje gezet!

3 januari 2021
Wimpers permanent krullen met een lash lift, hoe werkt dat?

Wimpers permanent krullen met een lash lift, hoe werkt dat?

Lange en gekrulde wimpers laten jouw ogen stralen. Nu kun je natuurlijk in de weer met mascara en een wimperkruller, maar dagelijks je wimpers krullen is eigenlijk niet zo verstandig. Het gebruik van de wimperkruller kan namelijk schadelijk zijn voor je wimpers. Een andere optie zijn wimperextensions, maar dit is helaas best prijzig. Een last lift, oftewel permanent je wimpers krullen, is daarom de ideale oplossing voor een natuurlijk en mooi resultaat. Maar wat is een lash lift precies en hoe werkt het? Wij leggen het uit!

15 juli 2020
Wimpers vallen uit, hoe komt dat?

Wimpers vallen uit, hoe komt dat?

Lange en volle wimpers zijn voor veel vrouwen een schoonheidsideaal. Lange en volle wimpers doen je ogen groter lijken en geven je een frisse uitstraling. Iedere dag verlies je enkele wimperhaartjes. Dit is een natuurlijk proces en gelukkig groeien ze dan ook weer aan. Het kan echter ook gebeuren dat je meer dan enkele wimperhaartjes per dag verliest. In dit geval is het goed om na te gaan wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn. In dit artikel beschrijven we de meest voor de hand liggende oorzaken van wimperuitval.

12 juli 2020
Hoe plak je nepnagels

Hoe plak je nepnagels

Mooie handen en nagels geven je een verzorgd uiterlijk, maar niet iedereen is gezegend met een stel lange en sterke nagels. Er zijn verschillende manieren om de natuur een handje te helpen. Zo kan je acrylnagels, gelnagels of gelnagellak laten aanbrengen. Wanneer je budget even niet wilt meewerken, kun je ook plaknagels gebruiken. Plaknagels zijn niet alleen een stuk goedkoper dan kunstnagels of gelnagellak, je hoeft er ook geen afspraak bij de nagelstyliste voor in te plannen. Een echte win-win situatie dus. Maar hoe begin je er dan aan? We geven je graag een praktische gids om je nepnagels zelf te zetten.

30 juni 2020
Wimpers laten groeien met deze tips

Wimpers laten groeien met deze tips

Wil jij je wimpers sneller laten groeien? Of zou je graag langere wimpers willen hebben? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je. Het goede nieuws is dat lange, natuurlijke wimpers niet veel geld kosten. Het enige dat je nodig hebt is geduld. Hoe snel groeien wimpers? Voor volle, lange wimpers heb je minimaal één maand tijd nodig. Met een aantal eenvoudige beauty tips zorg je er echter voor dat de groei van jouw wimpers optimaal wordt gestimuleerd. Hieronder ontdek je tips voor een betere wimpergroei!

25 juni 2020
Wenkbrauwen verven doe je zo

Wenkbrauwen verven doe je zo

Als je wenkbrauwen van nature erg licht zijn en je donker haar hebt droom je van intense wenkbrauwen, want het zijn je wenkbrauwen die je ogen laten spreken. Wenkbrauwen verven is de beste manier om donkere wenkbrauwen te krijgen. Door ze te verven kun je genieten van een intense blik, zonder dat je make-up hoeft te gebruiken. Maar hoe pak je het aan en wat als je ze per ongeluk te donker hebt geverfd?

17 juni 2020
Alle nadelen van wimpers verven

Alle nadelen van wimpers verven

Wimpers verven is een behandeling die zowel thuis als in de schoonheidssalon steeds vaker wordt gedaan. Helemaal niet zo vreemd, want door je wimpers te verven heb je altijd een verzorgde look. Ideaal voor als je in de ochtend niet eerder op wilt staan om mascara aan te brengen. Of als je liever mascara wilt vermijden, omdat je merkt dat je wimpers snel afbreken. Wanneer je te maken hebt met een allergische reactie door het gebruik van mascara is dit ook een prettige uitkomst. Echter zijn er ook nadelen verbonden aan deze behandeling. Om je wegwijs te maken lees je in deze blog de belangrijkste nadelen die kleven aan het verven van wimpers.

9 juni 2020
De voordelen van olijfolie in je haar

De voordelen van olijfolie in je haar

Het is een eeuwenoude truc: olijfolie om je haar te verzorgen. Het handige van deze verzorging is dat je dit ingrediënt altijd wel in huis hebt. Bovendien is het een relatief goedkoop middeltje dat net zo effectief schijnt te zijn als dure verzorgingsproducten van grote merken. We leggen je hier alle voordelen van olijfolie voor het haar uit en geven je tegelijkertijd tips hoe je het product het best kunt gebruiken.

4 juni 2020
Zelf je wenkbrauwen verven

Zelf je wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen omlijsten je ogen. Ze benadrukken je look en geven uitdrukking aan je gezicht. Verzorgde wenkbrauwen zijn dan ook net zo belangrijk voor je uitstraling als verzorgd haar. Maar wat als je wenkbrauwen hebt die heel licht van kleur zijn? Of wat als je gewoon je wenkbrauwen donkerder wil maken? Dan kun je je wenkbrauwen verven. Je kunt dit laten doen bij een wenkbrauwspecialist of schoonheidsspecialiste, maar je kan ook gewoon thuis wenkbrauwen verven. Het zelf kleuren van wenkbrauwen is niet zo moeilijk. Maar het is wel belangrijk dat je weet wat je moet doen. Met behulp van de tips in dit artikel kun je zonder problemen zelf je wenkbrauwen kunt verven.

30 mei 2020
Alles over wimpers verven

Alles over wimpers verven

Vandaag de dag zijn donkere wimpers trending als het op het gebied van persoonlijke verzorging gaat. Wil je ook maar al te graag donkere wimpers en vermijd je liever het gebruik van wimperextensions of mascara? In dat geval biedt het verven van wimpers de ideale uitkomst. Ideaal als je lichte wenkbrauwhaartjes hebt en ‘s ochtends liever niet eerder op wilt staan om met make-up in de weer te gaan. Maar waar moet je precies op letten als je kiest voor deze wimperverf behandeling in de salon of thuis? Je leest het in deze blog.

20 mei 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024