Facebook Pixel

Blog

Zijn wimperextensions slecht voor je eigen wimpers?

Zijn wimperextensions slecht voor je eigen wimpers?

Wimperextensions laten zetten brengt vele voordelen met zich mee. Je hebt altijd prachtige wimpers, je ogen komen beter uit en je bespaart een hoop tijd. Niet iedereen is echter enthousiast over wimperextensions. Je hebt mensen die het niemand zou aanbevelen, omdat ze geen wimpers meer overhielden. Hoe komt het dat de meningen zo verdeeld zijn? En is het zetten van wimperextensions slecht?

15 mei 2020
Dit zijn de verschillende soorten wimperextensions

Dit zijn de verschillende soorten wimperextensions

Wil je graag wimperextensions laten zetten, maar heb je geen idee voor welke wimperextensions behandeling je moet kiezen? Wij leggen je uit welke wimperextensions technieken er allemaal zijn. Door wimperextensions te nemen bespaar je veel tijd. In de ochtend sta jij op met mooie lange wimpers en een frisse blik. Wimperextensions zijn een echte uitkomst en hieronder lees je het verschil tussen de technieken.

2 mei 2020
6 tips voor volle wimpers

6 tips voor volle wimpers

Volle wimpers, dat willen we natuurlijk allemaal wel. De een is ermee gezegend, de ander helaas niet. Maar dat is geen probleem, want we hebben een aantal tips voor je waardoor volle wimpers binnen handbereik liggen. Zo is een goede verzorging natuurlijk belangrijk, dit kan bijvoorbeeld door een wimperserum te gebruiken. Maar er zijn nog genoeg andere trucjes die ervoor kunnen zorgen dat jouw wimpers veel voller ogen. In deze blog leggen we ze allemaal stuk voor stuk uit.

29 april 2020
Zelf wimpers verven, zo doe je dat

Zelf wimpers verven, zo doe je dat

Het verven van je wimpers is de ideale manier om volle en donkere wimpers te creëren, zonder dat je hier make-up voor nodig hebt. Je kunt je wimpers laten verven bij de schoonheidsspecialist, maar dit is ook eenvoudig zelf te doen met een goede wimperverf. We geven je een aantal handige tips waarmee je binnen de kortste keren voorzien bent van mooie zwarte wimpers.

23 april 2020
8 tips voor perfect gekrulde wimpers

8 tips voor perfect gekrulde wimpers

Gekrulde wimpers, dat willen we allemaal wel. Helaas zijn niet allemaal gezegend met lange gekrulde wimpers. Heb jij de moed al opgegeven? Dat is nergens voor nodig, want met de onderstaande tips blijven je wimpers de hele dag perfect in de krul zitten. Pas deze tips toe en je bent verzekerd van een open en frisse blik!

20 april 2020
Hoe krijg je langere wimpers?

Hoe krijg je langere wimpers?

Prachtige lange wimpers, daar dromen we allemaal van. Hoe lang je wimpers zijn verschilt per persoon. Maar gelukkig zijn er veel verschillende manieren om langere wimpers te creëren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door nepwimpers te gebruiken of door het verven van je wimpers. In deze blog bespreken we 7 manieren hoe je gemakkelijk langere wimpers kunt creëren. Wil je meer weten, lees dan snel verder!

15 april 2020
Dit zijn de voordelen van wimperextensions

Dit zijn de voordelen van wimperextensions

Dagelijks sta je voor de spiegel je wimpers te krullen, kammen en voorzien van een laagje mascara, in de hoop dat ze ook maar een beetje meer volume krijgen. Helaas niet altijd met het gewenste resultaat. Dit kan erg frustrerend zijn! Je kan het jezelf veel makkelijker maken door voor wimperextensions te kiezen. Extensions hebben zelfs veel meer voordelen dan je in de eerste instantie zou denken. Wil je graag meer weten over de wimperextensions voordelen? Lees dan snel verder!

6 april 2020
Nepwimpers of mascara?

Nepwimpers of mascara?

Veel mensen hebben een specifieke voorkeur en gebruiken alleen mascara of dragen juist iedere dag nepwimpers. Waarom je voor een bepaald product gaat hangt af van verschillende factoren. Ben jij er nog niet helemaal uit welk product het best bij jou past? In deze blog lichten we alle belangrijke aspecten toe van mascara en nepwimpers en vergelijken we deze met elkaar. Zo kun je zelf bepalen welk product het best bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

31 maart 2020
Dit zijn de nadelen van wimperextensions

Dit zijn de nadelen van wimperextensions

Waarschijnlijk droom jij ook van mooie, volle wimpers. Dat is logisch want volumineuze wimpers zijn nu eenmaal ontzettend sexy. Spijtig genoeg is niet iedere vrouw hiermee geboren, maar gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat oplossingen, zoals wimperextensions. Met wimperextensions kan je op elk moment genieten van mooie wimpers. Je zou dus denken dat ze dé ideale oplossing zijn voor een verleidelijke oogopslag. Maar zijn ze wel echt zo goed? Hieronder ontdek je de wimperextensions nadelen!

25 maart 2020
Wat je moet weten voordat je wimperextensions laat zetten

Wat je moet weten voordat je wimperextensions laat zetten

Je kent de dagelijkse struggle vast wel; eindeloos lagen mascara aanbrengen om die gedroomde wimpers te krijgen. Miljoenen mascara’s gebruikt maar nog steeds niet de juiste gevonden die je het gewenste volume, waaiereffect en de gewenste lengte geeft. Heb je al eens aan wimperextensions zetten gedacht? De wimperextensions laat je zetten en je kunt daarna meteen genieten van perfecte wimpers, dag in dag uit. Wel moet je van tevoren een paar dingen weten en bedenken of het echt iets voor je is.

20 maart 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024