Facebook Pixel

Top 8 beste nepwimpers voor downturned eyes

Top 8 beste nepwimpers voor downturned eyes
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 8 beste nepwimpers voor downturned eyes

Er zijn veel verschillende soorten oogvormen en bij iedere oogvorm past een bepaalde style nepwimpers. Zo is het bij mensen met downturned eyes bijvoorbeeld erg mooi om nepwimpers te dragen met een winged effect. Door valse wimpers te dragen met een flared vorm worden de hangende ooghoeken als het ware gelift. Hierdoor creëer je een prachtige open blik die je ogen doen laten stralen. Onderstaand vind je de 8 beste nepwimpers voor downturned eyes. Variërend van heel natuurlijke nepwimpers, prachtige glamour wimpers en wimpers die hier tussen in zitten.

1. Red Cherry Lashes 43 Stevi

Red Cherry Lashes #43

Op nummer 1 staan de populaire Red Cherry wimpers 43 Stevi. Deze volle nepwimpers zijn een van de bestsellers. Door het winged effect van de nepwimpers creëer je een verleidelijke oogopslag. Ondanks dat de nepwimpers er natuurlijk uitzien vallen ze wel echt op. De wimperhaartjes zijn met 15 mm vrij lang. Voor een natuurlijke glamour look zit je met deze nepwimpers goed. De Red Cherry wimpers 43 zijn perfect voor downturned eyes, omdat de ogen optisch worden gelift.

2. Ardell Lashes Wispies 701

Ardell Lashes Wispies 701

De Ardell Lashes Wispies 701 zijn prachtige lange nepwimpers die downturned eyes echt laat opvallen. Ze geven medium volume en veel lengte, waardoor ze ondanks de lange wimperhaartjes toch nog natuurlijk ogen. Hierdoor zijn deze wimpers ook geschikt voor een mooie everyday glam look. Door de flared vorm van de nepwimpers worden de buitenste ooghoeken optisch gelift en wordt er een zwoele oogopslag gecreëerd. De Wispies 701 wimpers zijn een van de populairste wispy nepwimpers van Ardell.

3. Eylure Most Wanted Lashes U Want It

Eylure Most Wanted Lashes U Want It

De U Want It wimpers van Eylure zijn lange wimpers met een getextureerde finish. Deze multi-layered nepwimpers zijn gemaakt van zijdezachte vezels en geven een schitterend 3D effect. Downturned eyes krijgen door de zachte uiteinden van de wimperhaartjes een extra mooie open blik.

4. Ardell Studio Effects Demi Wispies

Ardell Studio Effects Demi Wispies

Wil je jouw ooglook iets extra’s geven? Kijk dan eens naar de De Ardell Studio Effects Demi Wispies. Deze valse wimpers hebben 4 extra clusters wimpers aan de buitenste ooghoeken voor een extra dramatische flare. Doordat de wing bij deze wimpers wordt benadrukt staan ze prachtig bij mensen met downturned eyes. Je ogen worden door middel van de Ardell Studio Effects Demi Wispies extra gelift. De Studio Effects wimpers zijn door de flexibele wimperband gemakkelijk aan te brengen. Ondanks dat de nepwimpers veel volume geven zijn ze erg licht en comfortabel om te dragen.

5. Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL2

Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL2

Ook de populaire Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL2 mogen natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Deze zijdezachte en multi-layered nepwimpers zijn gemaakt van echte mink haartjes. Als je op zoek bent naar dramatische glamour wimpers dan zit je met deze nepwimpers wel goed. Deze prachtige wimpers van Tatti Lashes zijn in de buitenste hoeken extra vol, wat voor een dramatisch winged effect zorgt. Met de TL2 nepwimpers van Tatti creëer je een ultiem cat eye effect. De Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL2 zijn ontzettend licht en daarom erg comfortabel om te dragen.

6. Ardell Lashes 120 Demi

Ardell Lashes #120 Demi

Op nummer 6 staan de Ardell wimpers 120 Demi. Deze natuurlijke nepwimpers geven de downturned eyes subtiel meer lengte en volume. De valse wimpers hebben een mooi flared effect, daardoor wordt er een zwoele oogopslag gecreëerd. De Ardell Lashes 120 Demi zijn mooi voor een alledaagse look en kun je prima naar school of werk dragen. Door de doorzichtige wimperband ziet niemand dat je nepwimpers draagt.

7. Lilly Lashes 3D Mink NYC

Lilly Lashes 3D Mink - NYC

Lilly Lashes NYC zijn prachtige luxe nepwimpers die jouw ooglook een fantastische flirty finish geeft. Creëer met deze lichte en vederige nepwimpers de ultieme glam look. Het volume is gelijkmatig verdeeld over de gehele wimperband. De langste wimperhaartjes zitten in de buitenste ooghoeken, daardoor worden downturned eyes op een mooie manier gelift. Met deze flared wimpers laat jij jouw ogen stralen!

8. Kiss True Volume Lashes Ritzy

Kiss True Volume Lashes - Ritzy

Last but not least, de Kiss True Volume Lashes Ritzy. Deze natuurlijke wimpers hebben een flared vorm. Door de langere wimperhaartjes in de buitenste hoeken krijgen downturned eyes een mooie en verleidelijke oogopslag. Wat de Kiss True Volume Lashes Ritzy zo bijzonder maakt is dat ze aanzienlijk lichter zijn dan de traditionele nepwimpers. Ook lopen de individuele wimperhaartjes taps toe. Door deze combinatie blenden de kunstwimpers erg mooi met de eigen natuurlijke wimpers en voel je ze gedurende de dag niet zitten. Je kunt deze valse wimpers overdag dragen, maar ze zijn ook erg mooi voor een speciale gelegenheid. De Kiss True Volume Lashes Ritzy geven net dat beetje extra glam aan je make-up look.

21 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024