Facebook Pixel

Welke nepwimpers passen bij diepliggende ogen?

Welke nepwimpers passen bij diepliggende ogen?
Categorie: Nepwimpers, Tips
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Welke nepwimpers passen bij diepliggende ogen?

Met een paar mooie nepwimpers kun je diepliggende ogen laten spreken. Door nepwimpers te kiezen die passen bij jouw ogen haal je het beste in jouw ooglook naar boven. Ook als je niet iedere dag een paar valse wimpers draagt is het handig om te weten wat bij jouw oogvorm past. Wil je weten welke nepwimpers het mooist staan bij deep set eyes? Lees snel verder welke nepwimpers je het best kunt kiezen als je diepliggende ogen hebt.

Wat zijn diepliggende ogen?

Diepliggende ogen liggen dieper in de schedel. Je wenkbrauwbot is bij deze oogvorm daardoor meer aanwezig dan andere oogvormen. Door het prominente wenkbrauwbot lijkt het alsof de ogen terug worden geduwd onder de wenkbrauw. Een nadeel van deze oogvorm is dat wimpers vaak tegen het wenkbrauwbot aankomen, waardoor mascara vlekt. Nepwimpers zijn dus geen overbodige luxe bij deze deep set eyes. Hoe zien diepliggende ogen er precies uit? Celebrities als Angelina Jolie en Cameron Diaz hebben diepliggende ogen.

Welke nepwimpers staan het mooist bij deep set eyes?

Diepliggende ogen kunnen veel lengte en volume hebben, omdat de ogen iets dieper in de oogkas liggen. Als je diepliggende ogen hebt staat lange en volle nepwimpers prachtig. Deep set eyes worden dan met behulp van nepwimpers optisch naar voren gebracht. In principe maakt het niet uit of je voor een ronde of flare wimper gaat. Beide vormen staan mooi bij diepliggende ogen en geven elk een ander effect. Een ronde wimper zorgt ervoor dat de ogen optisch worden vergoot en het creëert tevens een mooie open blik. Flared wimpers zorgen voor een cat-eye effect, waarmee je een flirty oogopslag creëert. Welke vorm je moet kiezen is afhankelijk van de look waarvoor je gaat.

Natuurlijke lashes voor diepliggende ogen

Wil je jouw ooglook extra dimensie geven, maar wil je niet dat mensen zien dat je valse wimpers draagt? Ga dan voor een paar natuurlijke nepwimpers die je wimpers er net even wat beter uit laten zien. Natuurlijke wimpers geven jouw ooglook iets extra’s, zonder dat het too much wordt. De nepwimpers in het onderstaande rijtje hebben lange wimperhaartjes, waardoor ze zeer geschikt zijn voor diepliggende ogen.

Ardell Faux Mink Lashes 811

Ardell Faux Mink 811

De Ardell Faux Mink Lashes 811 zijn natuurlijke nepwimpers die veel lengte geven. De taps toelopende wimperhaartjes zijn zijdezacht en niet van de echte haartjes te onderscheiden. Deze nepwimpers hebben een schitterende flare, waardoor ze een cat-eye effect creëren. Diepliggende ogen krijgen een prachtige en flirterige oogopslag met de Ardell Faux Mink 811 wimpers.

Red Cherry Lashes 747L Phoebe

Red Cherry Lashes 747L Phoebe kopen

Met de Red Cherry Lashes 747L laat je jouw alledaagse make-up look net iets meer opvallen. De Red Cherry 747L wimpers zijn natuurlijk, maar geven wel veel lengte. Diepliggende ogen worden met deze lange nepwimpers naar voren gebracht. Door de ronde vorm wordt er een eye-opening effect gecreëerd, waardoor de ogen groter lijken. Mocht je de wimperhaartjes van de 747L te lang vinden dan kun je ook gaan voor de kortere Red Cherry 747M wimpers.

Ardell Lashes 113

Ardell Lashes 113 kopen

Deze prachtige nepwimpers lijken veel op de populaire Ardell Wispies en Demi Wispies. De wimperhaartjes van de Ardell Lashes 113 zijn langer en de wimpers hebben een subtiele flare. Hierdoor zijn ze perfect voor mensen met diepliggende ogen. Ondanks de lange wimperhaartjes zijn de Ardell 113 nepwimpers erg licht en comfortabel om te dragen. Door de wispy wimperhaartjes blenden de valse wimpers perfect met de eigen natuurlijke wimpers.

Glam wimpers voor diepliggende ogen

Met een paar mooie glamour wimpers leg jij de nadruk op jouw diepliggende ogen. Bij deep set eyes staan dramatische nepwimpers werkelijk prachtig dus wees niet bang om all-out te gaan. Onderstaande glamour lashes passen perfect bij de diepliggende ogen.

Lilly Lashes 3D Mink Miami

Lilly Lashes 3D Mink Miami kopen

De Lilly Lashes 3D Mink Miami zijn luxe nepwimpers die schitterend staan bij een glam look. De Miami wimpers geven veel lengte en volume en maakt een ooglook een stuk verleidelijker. Door de ronde vorm zorgen deze extra lange en volle nepwimpers voor een stralende open blik.

Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL4

Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL4 kopen

Voor echte glam moet je zijn bij Tatti Lashes. De Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL4 zijn extra gekrulde wimpers met een mooi fluffy effect. Door het 3D effect van de wimpers blenden ze perfect met je eigen natuurlijke wimpers. Met de Tatti Lashes TL4 nepwimpers gaat alle aandacht naar jouw diepliggende ogen.

Ardell Double Up 113

Ardell Double Up 113

Qua stijl zijn de Ardell Double Up 113 hetzelfde als de normale Ardell Lashes 113. Het verschil is dat deze wimpers mega veel volume geven. De Double Up 113 wimpers hebben twee keer zoveel wimperhaartjes als de gewone 113 wimpers. Met deze kunstwimpers komen jouw diepliggende ogen mooi uit. Perfect voor een avondje stappen of een speciale gelegenheid.

27 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024