Facebook Pixel
Oogschaduw primer

Oogschaduw primer

Wanneer je oogschaduw aanbrengt is een oogschaduw primer vandaag de dag onmisbaar in je beautyritueel. Een oogschaduw primer is de perfecte basis voor onder je oogmake-up. De primer maakt de huid egaler en zorgt er ook voor dat je oogmake-up niet gaat creasen en zichtbaar langer op zijn plek blijft zitten. Daarnaast zijn oogschaduw kleuren intenser wanneer je van tevoren een primer voor oogschaduw hebt aangebracht. Heb je last van oogschaduw die gedurende dag verschuift en vervaagt? Met onze oogmake-up primer heb je daar geen last meer van!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een primer speciaal voor de ogen

Het gebruik van een oogschaduw primer brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat oogschaduw veel langer blijft zitten en tevens ook intenser van kleur is. Niks is zo vervelend als veel tijd aan je oogmake-up besteden en het tussendoor steeds te moeten bijwerken. Daarnaast vormt de oogschaduw primer een barrière tussen de huid en make-up, waardoor het de huid als het ware wordt beschermd. Een goede oogschaduw primer kan gebruikt worden voor alle soorten huidtypen. Bij ons vind je alleen de beste oogschaduw primer.

Oogschaduw primer aanbrengen

Een oogschaduw primer breng je aan, nadat je je huidverzorging of oogcrème hebt aangebracht. Een goede primer maakt de huid egaler en zorgt ervoor dat oogschaduw beter blijft hechten. Dat zorgt ervoor dat de kleur oogschaduw intenser en beter uitkomt dan wanneer je geen oogschaduw primer aanbrengt. Met een goede oogschaduw primer komt de kleur van je oogschaduw mooier uit en zal deze niet in de lijntjes van je ogen zitten.

Oogschaduw primer kopen doe je bij LashAddict

Koop jouw favoriete make-up producten op LashAddict, zoals bijvoorbeeld een oogschaduw primer die je oogmake-up beter tot zijn recht laat komen. Bij ons vind je kwalitatieve oogschaduw primers tegen een betaalbare prijs. Goed nieuws, want als je je producten voor 23.59 uur besteld, heb je ze de volgende dag thuis. Bestellingen worden vanaf € 50,- helemaal gratis naar je verzonden. Bij iedere bestelling boven de € 30,- krijg je ook nog eens een leuk geschenkje naar keuze. De beste oogschaduw primer bestel je natuurlijk online op LashAddict.nl!

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2023