0item(s)

Je winkelwagen is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

TEINT

TEINT

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 183 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. L.A. Girl HD PRO Conceal - Beautiful Bronze

  L.A. Girl HD PRO Conceal Beautiful Bronze is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 2. L.A. Girl HD PRO Conceal - Chestnut

  L.A. Girl HD PRO Conceal Chestnut is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 3. L.A. Girl HD PRO Conceal - Medium Beige

  L.A. Girl HD PRO Conceal Medium Beige is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 4. L.A. Girl PRO Coverage HD Foundation - Fair

  L.A. Girl PRO Coverage HD Foundation Fair is een langhoudende, illuminating foundation met een volle dekking.

  € 9,95
 5. L.A. Girl HD PRO Conceal - Dark Cocoa

  L.A. Girl HD PRO Conceal Dark Cocoa is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 6. OFRA Signature Contouring & Highlighting Cream Foundation Mini Palette OFRA Signature Contouring & Highlighting Cream Foundation Mini Palette
  -70%

  OFRA Signature Contouring & Highlighting Cream Foundation Mini Palette

  Vergeet losse concealers en foundations, OFRA Signature Contouring & Highlighting Cream Foundation Mini Palette heeft alles wat je nodig hebt. Dit veelzijdig palette is een cream foundation, concealer, contouring cream en highlighter in één. Bevat vijf gepigmenteerde kleuren die geschikt zijn voor alle huidtinten.

  Normale prijs: € 26,95

  Special Price € 8,09

 7. OFRA Bronzer - Americano OFRA Bronzer - Americano
  -70%

  OFRA Bronzer - Americano

  OFRA Bronzer Americano is een zijdezachte luxe bronzer dat de hele dag blijft zitten en de huid glimvrij houdt. Breng de bronzer aan op het gezicht, de decolleté en schouders voor een healthy glow.

  Normale prijs: € 30,95

  Special Price € 9,29

 8. L.A. Girl PRO Coverage HD Foundation - Warm Beige

  L.A. Girl PRO Coverage HD Foundation Warm Beige is een langhoudende, illuminating foundation met een volle dekking.

  € 9,95
 9. L.A. Girl HD PRO Conceal - Yellow Corrector

  L.A. Girl HD PRO Conceal Yellow Corrector is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting Yellow Corrector is vooral ideaal voor het verbergen van blauwe plekken, adertjes of blauwpaarse kringen kringen onder de ogen. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 10. L.A. Girl HD PRO Conceal - Espresso

  L.A. Girl HD PRO Conceal Espresso is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 183 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5