0item(s)

Je winkelwagen is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

TEINT

TEINT

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 187 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. L.A. Girl PRO Smoothing Face Primer

  L.A. Girl PRO Smoothing Face Primer zorgt ervoor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten.

  € 5,95
 2. L.A. Girl HD PRO Conceal - Orange Corrector

  L.A. Girl HD PRO Conceal Orange Corrector is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting Orange Corrector is vooral ideaal voor het verbergen van donkere kringen onder de ogen. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 3. L.A. Girl HD PRO Conceal - Creamy Beige

  L.A. Girl HD PRO Conceal Creamy Beige is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 4. L.A. Girl HD PRO Setting Powder - Banana Yellow

  L.A. Girl HD PRO Banana Setting Powder is een luxe finishing powder die de foundation fixeert en de huid een natuurlijke matte finish biedt.

  € 5,99
 5. OFRA Bronzer - Americano OFRA Bronzer - Americano
  -70%

  OFRA Bronzer - Americano

  OFRA Bronzer Americano is een zijdezachte luxe bronzer dat de hele dag blijft zitten en de huid glimvrij houdt. Breng de bronzer aan op het gezicht, de decolleté en schouders voor een healthy glow.

  Normale prijs: € 30,95

  Special Price € 9,29

 6. L.A. Girl HD PRO Conceal - Peach Corrector

  L.A. Girl HD PRO Conceal Peach Corrector is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting Peach Corrector is een lichte versie van de Orange Corrector en is vooral ideaal voor het verbergen van blauwe plekken, adertjes of blauwpaarse kringen onder de ogen. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen. Vooral geschikt voor de lichte huid.

  € 4,99
 7. L.A. Girl HD PRO Conceal - Chestnut

  L.A. Girl HD PRO Conceal Chestnut is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 8. L.A. Girl HD PRO Conceal - Medium Beige

  L.A. Girl HD PRO Conceal Medium Beige is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 9. L.A. Girl HD PRO Conceal - Fawn

  L.A. Girl HD PRO Conceal Fawn is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting concealer verbergt donkere kringen onder de ogen, vermindert roodheid en camoufleert imperfecties. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
 10. L.A. Girl HD PRO Conceal - Green Corrector

  L.A. Girl HD PRO Conceal Green Corrector is een lichte crèmeformule concealer die een mooie dekking biedt. Deze longlasting Green Corrector is vooral ideaal om rode plekjes, acne, en littekens mee te neutraliseren. Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatige teint en minimaliseert de lijntjes rond de ogen.

  € 4,99
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 187 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5