Facebook Pixel
Oogschaduw primer

Ardell oogschaduw primer

Je ogen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht en met de oog make-up, zoals Ardell oogschaduw, maak je jouw look helemaal af! In ons assortiment vind je veel verschillende soorten oogschaduws, zoals poeder oogschaduw. Daarnaast tref je bij ons ook creamy oogschaduw in de vorm van een oogschaduw potlood of stick aan. Naar welke oogschaduw je ook op zoek bent, in onze online webshop ga je het zeker vinden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een perfecte ooglook met Ardell oogschaduw primer

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je oog make-up de hele dag perfect blijft zitten is het belangrijk om een oogschaduw primer te gebruiken. Vooral wanneer je last hebt van vette oogleden is een Ardell oogschaduw primer een echte uitkomst. Je zult zien dat je oogschaduw door gebruik van een oogschaduw basis er veel beter op blijft zitten. Gebruik hiervoor de Ardell In Her Prime Eye Primer Matte. Ben je meer fan van een glanzend resultaat, dan raden we je aan om de Ardell In Her Prime Eye Primer shimmer te gebruiken voor een glowy effect.

Ardell oogschaduw primer bestellen op LashAddict

Ben je op zoek naar een goede oogschaduw primer? Bekijk dan eens ons ruime assortiment primers. Indien je hebt besloten je Ardell oogschaduw primer bij LashAddict aan te schaffen geniet je van meerdere voordelen. Zo wordt je pakketje wanneer je (op werkdagen) voor 23.59 uur besteld, altijd dezelfde dag verzonden. Daarnaast geniet je van gratis verzending wanneer je voor minimaal € 50,- aan make-up artikelen besteld. Maar dat is niet alles! Bestel je voor meer dan € 30,- in onze webshop dan ontvang je een gratis presentje naar keuze. Genoeg redenen om je Ardell oogschaduw primer op LashAddict.nl te bestellen!

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2023