0item(s)

Je winkelwagen is leeg.

Filters

Prijs

  1.  
    4
    12

Product was successfully added to your shopping cart.

Ardell Wimperlijm

Van laag naar hoog sorteren

   

8 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

8 artikel(en)

Met Ardell Wimperlijm blijven jouw wimpers goed zitten

Met de Ardell Wimperlijm zien jouw nepwimpers er straks prachtig uit! De wimperlijm is alles wat jij nodig hebt om jouw nepwimpers zo goed mogelijk aan te brengen en te onderhouden. Ardell heeft ook een handige lash applicator om het aanbrengen van je wimpers nóg makkelijker te maken.
Wil jij oneindig lange wimpers? Wacht dan niet langer en neem snel een kijkje in het assortiment van Ardell Lashes. De LashGrip wimperlijm is perfect voor stripwimpers en houden ze de hele dag op hun plek. Combineer de LashTite wimperlijm met een Individual Lashes voor de perfecte semi-permanente wimpers die tot wel 6 weken blijven zitten.

Zo gebruik je de Wimperlijm

De wimperlijm van Ardell is kinderlijk eenvoudig in gebruik en zorgt dat je wimpers gedurende de dag goed blijven zitten.
1. Breng de LashGrip wimperlijm aan op de wimperstrip.
2. Wacht 30 seconden zodat de lijm een beetje droogt.
3. Plaats de kunstwimpers op één lijn met jouw natuurlijke wimperrand. Gebruik hiervoor een van de handige applicators.
4. Zet de wimperstrook vast door deze goed aan te drukken tegen de wimperlijn.
5. Wanneer de wimpers goed vastzitten kun je eventueel gebruikmaken van een wimperkruller. Deze kun je voor zowel je natuurlijke wimpers als je valse wimpers gebruiken. Je hoeft deze niet anders te gebruiken dan normaal.

Bestel vandaag nog de Ardell Wimperlijm

Zorg dat jouw wimpers de hele dag goed in model blijven zitten met de Ardell wimperlijm. Nu beslis jíj wanneer je nepwimpers loslaten. Niet langer heb je te maken met glijdende nepwimpers die loskomen. Dat scheelt dus weer een awkward momentje! Maak jouw look af met de perfecte wenkbrauwen, deze kun je tekenen met een goed wenkbrauwpotlood. Wanneer jij de wimperlijm voor 17:00 uur bestelt, doen wij deze dezelfde dag nog op de post. Zo kun jij snel genieten van wimpers die blijven zitten.