0item(s)

Je winkelwagen is leeg.

Filters

Product was successfully added to your shopping cart.

Ardell Wispies

Van laag naar hoog sorteren

   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

20 artikel(en)

Ardell Wispies voor een natuurlijke oogopslag

Laat jouw ogen opvallen met de Ardell Wispies Collectie. De wimpers van de Ardell Wispies Collectie hebben een transparante, lichte band die ervoor zorgt dat de wimpers onzichtbaar op jouw ogen rusten. Perfect voor een natuurlijke look. De Ardell Wispies zijn handgeknoopt, dit betekent dat alle wimpers perfect op elkaar zijn afgestemd voor de meest natuurlijke oogopslag. Deze wimpers geven je een natuurlijke volle look en zijn uiteraard herbruikbaar.
Deze wimpers zijn uitermate geschikt voor alle oogvormen. Door de transparante, lichte band sluiten de wimpers altijd aan op jouw oogvorm. Zijn de wimpers iets te groot? Dan kun je ze simpel op maat knippen. Gebruik jij liever geen wimperstrips? Wij verkopen ook wimperextensions.

Ardell Wispies vs Demi Wispies

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen de Ardell Wispies en de Ardel Demi Wispies. De buitenste wimperhaartjes zijn bij de Demi Wispies langer en zorgen voor een flirty ooglook. Bij de Wispies zitten de langste wimperhaartjes in het midden voor een open oogopslag. Beide wimpers zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.
Zowel de reguliere Wispies als de Demi Wispies zijn handgeknoopt en gemaakt 100% gesteriliseerd menselijk haar. Wanneer je voor een mooie avondlook gaat, maak je deze af met de reguliere Wispies. De Demi Wispies passen dan weer beter bij een meer romantische look en zijn uitstekend geschikt voor als je een date hebt. Wil jij je look helemaal afmaken? Met een van de mooie producten van Sleek MakeUP is jouw look compleet!

Zo gebruik je de Wispies wimpers

De Ardell Wispies zijn jouw partners voor een natuurlijke ooglook. Het aanbrengen van deze wimpers is dan ook zeer eenvoudig. Ga jij voor het eerst nepwimpers gebruiken? Volg dan dit simpele stappenplan. Ardell Wispies aanbrengen:
1. Houd de wimpers tegen je wimperrand aan om te kijken of het formaat past;
2. Wanneer de wimperstrip te groot is kun je deze bijknippen;
3. Nu is het tijd om de wimperlijm aan te brengen op de nepwimpers, wacht na het aanbrengen van de lijm 30 seconden.
4. Breng nu de wimpers aan op je eigen wimperlijn. Je plakt de wimpers van binnen naar buiten, beginnend met de kortste haartjes.
De wimpers verwijder je door de strip voorzichtig, van binnen naar buiten, van de ogen af te trekken. Om de wimpers in optimale conditie te houden verwijder je nu de lijmresten van de wimpers. Bestel jouw Ardell Wispies voor 17:00 uur, dan doen wij ze diezelfde dag nog op de bus!