Facebook Pixel
Lipliner

LA Girl lipliner

De LA Girl lipliner is het perfecte product om je lipvorm mee bij te werken of je lippen voller te doen laten lijken. LA Girl Cosmetics heeft een breed assortiment aan lipliners, daarom zit er voor jou zeker weten de geschikte kleur bij. Daarnaast kun je een lip liner ook gebruiken om je lippenstift langer te laten zitten. Door het gebruik van de LA Girl lipliner zal je lippenstift ook niet uitlopen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vollere lippen met de LA Girl lip liner

Bij LashAddict vind je een groot assortiment met alleen de beste lipliner. Met een lippotlood creëer je eenvoudig optisch vollere lippen door de lipliner net iets buiten je natuurlijke lippen aan te brengen. Ga hierbij voor een natuurlijk kleur zoals de LA Girl Lipliner Pencil Natural Creme voor een my lips but better look. Wil je juist iets meer opvallen? Dan is Girl Lipliner Pencil Sexy Red prachtig om je avond make-up look mee af te maken.

LA Girl lipliner kopen bij LashAddict.

Wanneer je je LA Girl lipliner besteld op LashAddict ben je verzekerd van de beste service. Ben je bereid om een LA Girl lipliner te kopen, maar wil je graag advies over de kleur of het product krijgen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen, zij staan graag voor je klaar. Maar dat is niet alles! Wanneer je voor meer dan € 30,- aan producten besteld krijg je een gratis cadeautje naar keuze. Bij het afrekenen heb je keus uit verschillende cadeautjes, zoals bijvoorbeeld een gratis spiegeltje of een paar nepwimpers. Reden genoeg om je favoriete lipliner bij LashAddict te kopen.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2023