Facebook Pixel
Primer

LA Girl primer

Wanneer je je make-up langer wilt laten zitten dan is de LA Girl primer onmisbaar in je make-up routine. Een primer en setting spray is tegenwoordig niet meer weg te denken en is een stap die je niet mag overslaan. Met de LA Girl Cosmetics primer en LA Girl Cosmetics setting spray ben je ervan verzekert dat je make-up de hele dag perfect blijft zitten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een gezichtsprimer als basis

Voor het aanbrengen van make-up start je met een primer. De LA Girl PRO Smoothing Face Primer zorgt ervoor dat je huid egaler oogt, omdat het fijne lijntjes en poriën opvult. De matterende primer zorgt er daarnaast ook voor dat make-up gedurende de dag niet vervaagt en verschuift! Gebruik je naast foundation ook oogschaduw? Dan is de LA Girl eyeshadow primer een aanrader om te gebruiken.

Maak je look af met de LA Girl setting spray

Met een primer ben je al een heel eind, maar om je make-up zo lang mogelijk te laten zitten is de LA Girl setting spray echt een musthave. De LA Girl PRO Setting Spray fixeert je make-up en heeft een matte finish, waardoor het glimmen tegengaat. Ben je meer van de poeders? Dan is de setting powder van LA Girl een goed alternatief om je make-up naderhand mee te setten.

LA Girl primer en setting spray kopen bij LashAddict

Wanneer je graag de make-up producten van LA Girl gebruikt is de LA Girl primer natuurlijk onmisbaar. Koop je de LA Girl primer bij LashAddict, dan maak je gebruik van verschillende voordelen. Wanneer je voor € 50,- of meer aan producten besteld word je pakket gratis naar je verzonden. Dat is niet alles, want koop je voor meer dan € 30,- aan producten dan krijg je ook nog eens een prachtig geschenk naar keuze cadeau. Dit alles maakt het kopen van een LA Girl make-up primer bij LashAddict extra leuk. Bestel je ideale LA Girl primer of setting spray uit het online assortiment van LashAddict.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2023