0item(s)

Je winkelwagen is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

LA SPLASH COSMETICS

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. LA Splash Crystallized Glitter - Tequilini

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Tequilini laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 2. LA Splash Crystallized Glitter - Platinum Fizz

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Platinum Fizz laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 3. LA Splash Crystallized Glitter - Pina Colada

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Pina Colada laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 4. LA Splash Till Midnight Elix'r

  De LA Splash Till Midnight Elix'r is een lichtgewicht oogschaduw primer die de perfecte basis vormt voor oogschaduws, losse pigmenten en glitters. Deze primer intensiveert de kleur en zorgt voor extra bescherming tegen smudges en fallout.

  € 11,95
 5. LA Splash Duo Sculpt & Fluff Brush

  De LA Splash Duo Sculpt & Fluff Brush is de ideale multi tasker kwast! Met de stevige angled brush kan je perfect poeder en gel aanbrengen en de grotere fluff brush is perfect voor poeder en liquid producten.

  € 5,95
 6. LA Splash Studio Shine Lip Lustre - Athena LA Splash Studio Shine Lip Lustre - Athena
  -81%

  LA Splash Studio Shine Lip Lustre - Athena

  LA Splash Studio Shine Waterproof Lip Lustre Athena laat sprookjes uitkomen! Deze liquid lipstick heeft een langhoudende formule voor een 'happily ever after'.

  Normale prijs: € 15,95

  Special Price € 2,99

 7. LA Splash Crystallized Glitter - Angel's Tip

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Angel's Tip laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 8. LA Splash Crystallized Glitter - Thistle

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Thistle laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 9. LA Splash Crystallized Glitter - Gold Rush

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Gold Rush laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 10. LA Splash Crystallized Glitter - Mai Tai

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Mai Tai laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2

Kleurrijke make-up, LA Splash Cosmetics

LA Splash Cosmetics is opgericht in februari 2001 in Los Angeles, California. Het voornaamste doel van LA Splash is het creëren van hoogwaardige, kleurrijke cosmetica voor de trendy, moderne en fashion-forward consument. Met het uitgebreide kleurenassortiment heeft LA Splash Cosmetics zich onderscheiden van andere grote merken. LA Splash Cosmetics is er trots op dat ze vele consumenten kunnen dienen met hun uitgebreide collectie van vibrante en trendy kleuren.