0item(s)

Je winkelwagen is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

LA SPLASH COSMETICS

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. LA Splash Till Midnight Elix'r

  De LA Splash Till Midnight Elix'r is een lichtgewicht oogschaduw primer die de perfecte basis vormt voor oogschaduws, losse pigmenten en glitters. Deze primer intensiveert de kleur en zorgt voor extra bescherming tegen smudges en fallout.

  € 11,95
 2. LA Splash Crystallized Glitter - Tequilini

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Tequilini laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 3. La Splash Vanishing Potion No33 - Dose of Rose

  La Splash Vanishing Potion No33 Dose of Rose is een waterproof make-up remover die moeiteloos alle oog- en lipmake-up verwijdert. Verrijkt met rozenolie voor een zijdezachte huid.

  € 12,95
 4. LA Splash Crystallized Glitter - Platinum Fizz

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Platinum Fizz laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 5. LA Splash Crystallized Glitter - Gold Rush

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Gold Rush laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 6. LA Splash Crystallized Glitter - Angel's Tip

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Angel's Tip laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 7. LA Splash Crystallized Glitter - Pina Colada

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Pina Colada laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 8. LA Splash Crystallized Glitter - Thistle

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Thistle laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 9. LA Splash Crystallized Glitter - Mai Tai

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Mai Tai laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
 10. LA Splash Crystallized Glitter - Long Island

  Met de LA Splash Crystallized Glitter Long Island laat je een eye catching schitterende indruk achter. De glitters zijn met een speciale techniek gecreëerd, waardoor ze de allerfijnste structuur mogelijk hebben.

  € 11,95
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2

Kleurrijke make-up, LA Splash Cosmetics

LA Splash Cosmetics is opgericht in februari 2001 in Los Angeles, California. Het voornaamste doel van LA Splash is het creëren van hoogwaardige, kleurrijke cosmetica voor de trendy, moderne en fashion-forward consument. Met het uitgebreide kleurenassortiment heeft LA Splash Cosmetics zich onderscheiden van andere grote merken. LA Splash Cosmetics is er trots op dat ze vele consumenten kunnen dienen met hun uitgebreide collectie van vibrante en trendy kleuren.