Facebook Pixel
Blush

Sleek blush

Met de mooie blush van Sleek tover je moeiteloos een gezonde blos op je wangen. Door een klein beetje blush aan te brengen geef je het gezicht al meteen een mooie uitstraling. Of je nu voor een matte blush of juist een glanzende blush gaat, in ons ruime assortiment vind je altijd de blush die past bij jouw huidtint.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stralende wangen met Sleek Blush

De meest bekende blush is de poeder blush. Deze is vrijwel geschikt voor iedere huid en ook Sleek heeft een groot aanbod aan poederblush. Poeder blushes zijn verkrijgbaar in verschillende finishes. Er zijn blushes met een matte finish, dit geeft een extra natuurlijk effect. Ook zijn er blushes met een shimmer finish, waarmee je de huid een mooie glow geeft. De meest populaire blush van Sleek is de Sleek Rose Gold blush. Dit is een prachtige peachy pink kleur met een een gouden glans, waardoor je een mooie gezonde gloed krijgt. Kun je niet kiezen? Dan zijn de Sleek Blush by 3 palettes echt wat voor jou. In dit Sleek Blush Palette vind je 3 verschillende kleuren met verschillende finishes, zoals het Sleek Blush By 3 Sugar palette. Breng de blush aan met een blushkwast voor een professioneel en mooi resultaat.

Sleek blush bestellen op Lashaddict.nl

Wanneer je een goede en kwalitatieve blush wilt kopen doe je er verstandig aan om deze op LashAddict aan te schaffen. We hebben betaalbare maar zeer kwalitatieve blushes in ons assortiment, zoals die van Sleek Make-UP. Ben je er nog niet helemaal over uit welke kleur jou het best staat, laat het ons dan weten. Je kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice zodat zij je kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Heb je de blush snel nodig? Geen probleem want als je Sleek blush voor 20.00 uur besteld dan zorgen wij ervoor dat je hem de volgende dag nog thuis hebt! Bestel vandaag nog je favoriete Sleek blush op LashAddict.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2021