Facebook Pixel
Make-up kwasten

Sleek make-up kwasten

Wanneer je vaak make-up producten gebruikt is het handig om een paar goede Sleek make-up kwasten in huis te hebben. De kwasten van Sleek zijn perfect om bijvoorbeeld foundation, oogschaduw of highlighter mee aan te brengen. Alle kwasten van Sleek zijn van goede kwaliteit en helemaal cruelty free.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alles bij de hand met de Sleek kwastenset

Vind je het lastig om een keuze te maken? Ga dan bijvoorbeeld voor een kwastenset. Met een kwastenset heb je alle basis kwasten bij de hand. De Sleek Make-up Brush Set is een handige kwastenset dat 7 make-up kwasten bevat. De kwasten van Sleek zijn gemaakt van synthetisch haar en voelen zijdezacht aan op de huid. De kwastenset komt in een reistasje, zodat je de make-up kwasten gemakkelijk kunt meenemen op vakantie. Vergeet niet je kwasten regelmatig te reinigen om bacteriën te voorkomen. De Sleek kwasten kun je reinigen met een brush cleanser of baby shampoo.

Sleek kwasten kopen op LashAddict.nl

Voor de mooiste make-up kwasten, zoals de Sleek make-up kwasten ben je bij ons helemaal aan het goede adres. We bieden een groot assortiment make-up kwasten aan van goede kwaliteit. Daarnaast zijn de meeste make-up kwasten, zoals die van Sleek ook nog eens heel betaalbaar. Bovendien ontvang je bij besteding vanaf € 30,- een gratis geschenk naar keuze. Deze kun je bij het afrekenen gratis toevoegen aan je bestelling. Reden genoeg om vandaag nog je Sleek make-up kwasten op LashAddict te kopen.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2021