Facebook Pixel
Wenkbrauw make-up

Sleek wenkbrauw make-up

Met de Sleek wenkbrauw make-up kun je op een snelle manier je wenkbrauwen definiëren. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de Sleek Brow Kit gebruiken. Dit is de ideale wenkbrauw kit om natuurlijk volle wenkbrauwen mee te creëren. Vul de wat kalere plekjes op met het wenkbrauwpoeder. Vorm vervolgens de wenkbrauwen met de gekleurde wenkbrauw wax.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sleek wenkbrauw kit gebruiken

De wenkbrauw producten van Sleek zijn eenvoudig in gebruik. Borstel allereerst je wenkbrauwen door met een spoolie brush. Als je de Sleek wenkbrauw kit gebruikt kun je als eerst de wenkbrauwpoeder gebruiken om je wenkbrauwen mee te tekenen en/of bepaalde schaarse plekjes in te vullen. Gebruik vervolgens de gekleurde wax voor wenkbrauwen om de wenkbrauwen vorm te geven. Nu je wenkbrauwen perfect in model zitten kun je eventuele haartjes makkelijk weg epileren.

Sleek wenkbrauw make-up kopen

In onze webshop vind je een groot assortiment aan wenkbrauwproducten van veel gerenommeerde merken, zoals Sleek MakeUP. De Sleek wenkbrauw make-up is van goede kwaliteit, maar tevens ook zeer betaalbaar. Bij LashAddict weet je zeker dat je je make-up producten altijd voor een goede prijs koopt. Dat is niet alles! Bij ons geniet je ook van een snelle levering. Bestel je producten voor 20.00 uur en je hebt ze de volgende dag al thuis. Hoe fijn is dat! Dat is niet alles, want als je voor meer dan € 40,- aan producten koopt wordt je bestelling kosteloos bezorgd. Koop nu snel je favoriete Sleek wenkbrauw make-up op LashAddict.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2021