Facebook Pixel
Tanning mitt

Tanning mitt

Met een tanning mitt breng je snel en eenvoudig een self tan aan. De tanning mitt zorgt ervoor dat je de zelfbruiner gelijkmatig kunt verdelen en een mooi en egaal resultaat krijgt. Daarnaast houdt de handschoen om zelfbruiner mee aan te brengen je handen schoon. Wel zo fijn als je oranje uitgeslagen handen wilt voorkomen!

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. SOSU Dripping Gold Dual Ended Contour Brush

  SOSU Dripping Gold

  Dual Ended Contour Brush

  KWAST
  € 9,95
 2. SOSU Dripping Gold Luxury Exfoliating Mitt

  SOSU Dripping Gold

  Luxury Exfoliating Mitt

  EXFOLIATING MITT
  € 7,95
 3. SOSU Dripping Gold Luxury Velvet Tanning Mitt

  SOSU Dripping Gold

  Luxury Velvet Tanning Mitt

  TANNING MITT
  € 7,95
 4. SOSU Dripping Gold Luxury Spa Headband

  SOSU Dripping Gold

  Luxury Spa Headband

  BEAUTY TOOL
  € 5,95
 5. Doll Beauty Doll Tan Mitts Off My Tan

  DOLL BEAUTY

  Doll Tan Mitts Off My Tan

  TANNING MITT
  € 8,95
 6. SOSU Dripping Gold Kabuki Brush

  SOSU Dripping Gold

  Kabuki Brush

  KABUKI KWAST
  € 19,95

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een tanning mitt

Een tanning mitt is een handschoen voor zelfbruiner die ervoor zorgt dat je zonder strepen of vlekken je self tan kunt aanbrengen. Zo kun je de zelfbruiner gelijkmatig en eenvoudig verdelen over de huid. Je krijgt hierdoor een extra mooi en egaal resultaat. Een ander groot voordeel van een handschoen om zelfbruiner mee aan te brengen is dat je handen schoon blijven. De meeste self tans drogen namelijk super snel in waardoor je handen oranje uit kunnen slaan. Met een tanning mitt voorkom je dit en kun je je self tan aanbrengen als een pro!

Tip: de meeste zelfbruiner handschoenen zijn dubbelzijdig. Zo kun je de tanning mitt zowel voor je linker- als je rechterhand gebruiken.

Zelfbruiner aanbrengen met een zelfbruiner handschoen

Zelfbruiner aanbrengen met een handschoen voor zelfbruiner is praktisch en eenvoudig. Zo breng je een kleine hoeveelheid self tan aan op de tanning mitt. Vervolgens verdeel je de zelfbruiner met ronddraaiende bewegingen over je huid. Laat de zelfbruiner intrekken en spoel deze vervolgens af. Sommige tanning mitts kunnen zowel voor het lichaam als het gezicht gebruikt worden. Besteed altijd extra aandacht aan de droge plekjes op de huid zoals je ellebogen en knieën. De zelfbruiner mag hier iets dikker worden aangebracht en moet iets langer drogen.

Tip: is er per ongeluk toch wat zelfbruiner op je handen terechtgekomen? Met een self tan eraser verwijder je dit super snel en eenvoudig.

Hoe maak je een tanning mitt schoon

Na gebruik maak je de handschoen voor zelfbruiner schoon door deze af te spoelen met lauwwarm water. Vervolgens laat je de tanning mitt drogen. Sommige zelfbruiner handschoenen mogen ook in de wasmachine gewassen worden. Check altijd de productomschrijving om te ontdekken of jouw zelfbruiner handschoen in de wasmachine mag en zo ja op hoeveel graden. Uiteraard heb je het langst plezier van je tanning mitt als je deze direct na gebruik wast en mooi schoon houdt.

Tanning mitt kopen

Een tanning mitt kopen doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag als je je bestelling vandaag voor 23.59 uur plaatst. Je betaalt geen verzendkosten als je voor minimaal €50,- aan must-haves bestelt. Bij bestellingen vanaf €30,- mag je bovendien een cadeautje uitzoeken. Heb je vragen over de handschoen om zelfbruiner mee aan te brengen, andere items uit onze webshop of het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag. Je bereikt ons via de Live Chat, e-mail of WhatsApp.

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2021