Facebook Pixel
Zelfbruiner

Zelfbruiner

Wil je jouw zomerkleurtje langer vast houden of je bleke winterhuidje voorzien van een bruin kleurtje? Dan is zelfbruiner de oplossing! Met een zelfbruiner ben je binnen een uur voorzien van een prachtige sunkissed huid. Zo lijkt het net alsof je terug komt van een weekje zon, zee en strand. De zelfbruiners die je in onze webshop vind geven een professioneel en egaal resultaat.

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium

  BONDI SANDS

  Self Tanning Foam Light/Medium

  ZELFBRUINER
  € 21,95
 2. Bondi Sands Self Tanning Foam Dark

  BONDI SANDS

  Self Tanning Foam Dark

  ZELFBRUINER
  € 21,95
 3. St. Moriz Professional Tanning Mousse Medium

  ST. MORIZ

  Professional Tanning Mousse Medium

  ZELBRUINER
  € 8,95
 4. St. Moriz Self Tanning Mitt

  ST. MORIZ

  Self Tanning Mitt

  TANNING MITT
  € 5,95
 5. Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry-Oil

  BONDI SANDS

  Liquid Gold Self Tanning Dry-Oil

  ZELFBRUININGSOLIE
  € 21,95
 6. St. Moriz Professional Fast Tanning Mousse

  ST. MORIZ

  Professional Fast Tanning Mousse

  ZELBRUINER
  € 9,95
 7. St. Moriz Professional Tanning Mousse Dark

  ST. MORIZ

  Professional Tanning Mousse Dark

  ZELBRUINER
  € 8,95
 8. Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark

  BONDI SANDS

  Self Tanning Foam Ultra Dark

  ZELFBRUINER
  € 24,49
 9. Bondi Sands Application Mitt

  BONDI SANDS

  Application Mitt

  TANNING MITT
  € 5,95
  Niet op voorraad

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bruin zonder zon

Zelfbruiner heeft bij sommige nog een slecht imago, omdat de zelfbruiners van vroeger soms een onnatuurlijke oranje kleur afgeven. Tegenwoordig is dat allang niet meer en zijn de zelfbruiners van zeer goede kwaliteit. De bruine kleur is niet meer te onderscheiden van een natuurlijk zongebruind kleurtje en dat is waarom een bruiningscrème tegenwoordig zo geliefd is. Een goede zelfbruiner is de uitkomst voor wanneer je niet zo makkelijk bruin wordt of juist in de winter je mooie bruine teint wilt behouden. Zelfbruiner is in verschillende vormen verkrijgbaar, onder andere als zelfbruiner mousse, zelfbruiner spray of als zelfbruinende crème. Wanneer je op zoek bent naar een fijne zelfbruiner mousse raden we de Bondi Sands Self Tanning Foam aan. Deze is perfect voor beginners, maar ook voor de ervaren gebruiker. Liever een zelfbruiner spray? Kijk dan eens naar de Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry-Oil. Voordeel van deze zelfbruiningsolie is dat je hem na gebruik niet af hoeft te spoelen.

Hoe werkt een zelfbruiner

Een zelfbruiner bevat DHA (dihydroxyacetone), een kunstmatige suikersoort. Dit is de werkzame stof die ervoor zorgt dat de huid een bruine kleur krijgt. DHA reageert op de dode huidcellen die op de bovenste huid liggen, waardoor er een bruine kleur ontstaat. Omdat de dode huidcellen na een aantal dagen van de huid afvallen vervaagd de bruine kleur na een aantal dagen langzaam. Het gebruik van zelfbruiner richt geen schade aan onderliggende huid aan, zoals dat wel gebeurd bij langdurig zonnen en het gebruik van zonnebanken. Ondanks dat je door zelfbruiner wel een lekker bruin kleurtje krijgt beschermd deze niet tegen de zon. Je kunt daarom het beste altijd ook nog een zonnebrandcrème gebruiken.

Zelfbruiner aanbrengen

Wat voor soort zelfbruiner je ook gebruikt, het is altijd belangrijk om je huid van tevoren te scrubben. Het beste is om dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Ook het ontharen van je lichaam kun je het best een dag van te voren doen. Nadat je dit hebt gedaan kun je met een gerust hart de zelfbruiner aanbrengen. Wanneer je last hebt van droge plekjes kun je deze lichtjes bevochtigen, zodat je geen vlekken krijgt. Na het aanbrengen van de zelfbruiner zal de kleur zich binnen enkele uren ontwikkelen tot een prachtige bruine teint. Et voilà, je ziet eruit alsof je net terugkomt van een zonvakantie!

Zelfbruiner kopen bij LashAddict

De beste zelfbruiner die vind je natuurlijk bij ons. Wanneer je besluit je zelfbruiner bij ons aan te schaffen hoef je niet bang te zijn voor een oranje oempa loempa effect. Alle zelfbruiners die je bij ons vindt zijn van goede kwaliteit en geven je een natuurlijke bruine kleur. Snel je zelfbruiner nodig? Geen probleem want wij staan garant voor een snelle levering! Alle bestellingen die op werkdagen voor 8 uur ‘s avonds zijn besteld worden de volgende dag nog bij je thuis bezorgd. Zo heb jij je favoriete zelfbruiner altijd snel in huis.

LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2020