Facebook Pixel

Over ons

LashAddict is begin 2015 in het leven geroepen door een ambitieuze ondernemer met een lichte obsessie voor nepwimpers en beautyproducten. Op lashaddict.nl zijn kwalitatief goede en zeer populaire merken te vinden die niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen zijn. Ben je op zoek naar nepwimpers voor de perfecte look? Dan ben je bij lashaddict.nl aan het juiste adres! LashAddict is dé webshop voor degene die addicted zijn aan nepwimpers. Dus neem de tijd en ga lekker shoppen!

Wekelijks breiden we onze assortiment uit met nieuwe producten. Het assortiment is nooit compleet, want we ontdekken namelijk altijd weer nieuwe producten die we graag willen delen. Mis je een bepaald product op lashaddict.nl en wil je die heel graag hebben? Laat het ons weten en we zullen kijken wat we voor je kunnen doen.

Merken

Wij bieden een breed scala aan nepwimpers en make-up producten van de volgende merken: Ardell Lashes, Lilly Lashes, Andrea, DUO, House of Lashes, Eylure, Jeffree Star Cosmetics, Kara Beauty, KISS, LA Girl Cosmetics, LA Splash Cosmetics, Ofra Cosmetics, Red Cherry Lashes, Sleek MakeUP, Miss Adoro, Velour Lashes en Revlon.

Post- en retouradres

LashAddict
Johannes Huddeweg 12
6827 CB Arnhem
Nederland
E-mailadres: info@lashaddict.nl

KvK-nummer: 66784328
BTW-identificatienummer: NL856696250B01
LashAddict is onderdeel van BeautyHub, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.

❤

Het LashAddict Team

Recent bekeken
No recently views items
Verwijder alle filters
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024