Facebook Pixel

7 voordelen van magnetische wimpers

7 voordelen van magnetische wimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

7 voordelen van magnetische wimpers

Het gebruik van magnetische wimpers is een nieuwe trend op het gebied van kunstwimpers. De wimpers breng je aan door middel van een super handig magnetisch kliksysteem. Binnen no-time heb je prachtige wimpers. Magnetische nepwimpers worden steeds populairder, omdat ze vele voordelen met zich mee meebrengen. In deze blog staan alle voordelen van magnetische wimpers. Er zijn namelijk genoeg redenen waarom jij voor magnetische wimpers zou moeten kiezen!

1. Geen geknoei met wimperlijm

Wanneer je gebruikmaakt van magnetische wimpers komt hier geen wimperlijm bij aan te pas. Dat maakt geknoei met wimperlijm is voor altijd verleden tijd! Door middel van handige magneten bevestig je de valse wimpers op je eigen wimpers. De magnetische nepwimpers bestaan uit twee onderdelen, namelijk een bovenwimper en onderwimper. Het bovenste gedeelte leg je op de eigen natuurlijke wimpers. Vervolgens kun je het onderste gedeelte voorzichtig onder de eigen wimpers en het bovenste gedeelte klikken. Zorg er bij het aanbrengen altijd voor dat de wimpers direct goed liggen, want als ze eenmaal vast zitten kun je ze niet heel makkelijk verschuiven. Het voordeel van de magneetjes is dan ook dat je wimpers de hele dag perfect blijven zitten.

2. Wimperlijm verwijderen hoeft niet meer

Wanneer je nepwimpers plakt dien je na gebruik de lijmresten van de wimpers te halen. Die vervelende lijmresten verwijderen hoeft niet meer als je magnetic lashes gebruikt. Je haalt de wimpers eraf en kunt ze direct in een lash case bewaren of terug in het doosje stoppen. Zo makkelijk gaat het eraf halen van magnetische wimpers.

3. Magnetische wimpers zijn vaker opnieuw te gebruiken

Een groot voordeel van magnetische wimpers is dat je ze veel vaker kunt gebruiken dan stripwimpers. Dit komt grotendeels omdat je geen gebruik maakt van wimperlijm. Wimperlijm verkort de levensduur van nepwimpers. Bovendien kun je bij het verwijderen van de lijm de nepwimpers beschadigen als je niet voorzichtig te werk gaat. Bij het aanbrengen van magnetische wimpers wordt er geen gebruik wordt gemaakt van wimperlijm, daardoor hebben de wimpers veel minder te verduren. Ideaal, want zo hoef je minder vaak een set nieuwe nepwimpers aan te schaffen. Let op: dit geldt alleen als je geen mascara gebruikt. Wanneer je mascara over je nepwimpers aanbrengt gaan ze uiteraard minder lang mee.

4. Magnetische wimpers zijn makkelijker te verwijderen

Magnetische wimpers zijn makkelijker te verwijderen dan andere nepwimpers. Dit komt omdat de magnetic lashes blijven zitten met behulp van magneetjes in plaats van wimperlijm. Deze magneetjes kun je eenvoudig van elkaar los trekken. Na het verwijderen berg je de nepwimpers weer op in de originele verpakking of in een lash case. Ook hoef je niet bang te zijn dat je tijdens het verwijderen wimperhaartjes meetrekt. Na het verwijderen van de magnetic lashes hoef je niks meer met de wimpers te doen, zoals het verwijderen van wimperlijm. Ideaal, want dit scheelt je een hoop tijd!

5. Het aanbrengen van magnetische wimpers gaat sneller

Veel mensen denken dat het aanbrengen van magnetische wimpers minder snel gaat dan gewone stripwimpers, maar dat is zeker niet waar. De eerste keer is het misschien even oefenen, maar al snel zul je zien dat dit net zo snel of zelfs sneller gaat dan wimpers aanbrengen met wimperlijm. Na een paar keer aanbrengen van de magnetische nepwimpers word je er steeds handiger in. Eenmaal aangebracht voel je de wimpers tijdens het dragen niet zitten. Ook het verwijderen van magnetische nepwimpers gaat sneller dan stripwimpers.

6. Magnetische wimpers zijn perfect voor gevoelige ogen

Magnetische wimpers zijn tevens een ideale oplossing voor mensen die een allergie hebben voor wimperlijm of niet tegen latex kunnen. Ook bij mensen met gevoelige ogen kunnen uiteindelijk irritaties ontstaan door het gebruik van wimperlijm. Magnetische wimpers zijn in dit geval echt een uitkomst. Uiteraard zijn de magnetische wimpers die op LashAddict worden verkocht uitvoerig getest en geheel veilig om te gebruiken.

7. Magnetische nepwimpers zijn voordeliger

Je zou het misschien niet zeggen, maar het gebruik van magnetische wimpers is uiteindelijk goedkoper. De wimpers zijn iets duurder in de aanschaf, maar omdat je geen wimperlijm hoeft te kopen scheelt dit al in de kosten. Daarnaast wordt bij de meeste magnetische nepwimpers een magnetische wimper applicator geleverd, waardoor je ook deze niet hoeft aan te schaffen. Zoals eerder genoemd kun je magnetische nepwimpers vaker opnieuw gebruiken dan gewone stripwimpers, omdat je geen wimperlijm gebruikt. De magnetische wimpers gaan dus langer mee, waardoor ze duurzamer zijn en op de lange termijn ook een stuk voordeliger.

Ardell Magnetic Lashes Double Wispies

Ardell Magnetic Lashes Double Wispies

Eylure Luxe Magnetic Lashes Opulent Accent

Eylure Luxe Magnetic Lashes Opulent Accent

28 februari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2021