Facebook Pixel

Top 7 beste nepwimpers voor carnaval

Top 7 beste nepwimpers voor carnaval
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 7 beste nepwimpers voor carnaval

Tegenwoordig mogen een paar mooie en opvallende nepwimpers niet ontbreken bij jouw carnavalskostuum. Voor veel mensen is carnaval het feest om je meest ludieke carnavalspak uit de kast te trekken. Daar hoort een opvallende make-up look met een paar volle nepwimpers natuurlijk ook bij. Een paar drama lashes maken jouw make-up voor carnaval helemaal af. Door alle opties kan het lastig zijn om het juiste paar wimpers uit te kiezen, daarom hebben wij de best verkochte en mooiste carnaval wimpers voor je op een rijtje gezet. Hier vind je de absolute toppers onder de carnaval nepwimpers. Met deze nepwimpers kom jij helemaal in de carnavalssfeer!

1. Red Cherry Lashes 101

Red Cherry Lashes #101

Met de Red Cherry Lashes 101 ga je zonder twijfel opvallen. Deze piekerige wimpers geven ontzettend veel volume en lengte. De Red Cherry Lashes 101 worden veel gebruikt door make-up artiesten voor theatervoorstellingen. Dat is begrijpelijk, want met deze nepwimpers steel je zeker weten de show. De lashes zijn gemakkelijk aan te brengen en bij zorgvuldig gebruik meerdere keren te gebruiken. Zo kun je er de hele carnaval mee doen!

2. Tatti Lashes 5D TL Mitchell 2

Tatti Lashes 5D TLMitchell 2

De Tatti Lashes 5D TL Mitchell 2 zijn ontworpen door de bekende make-up artist @mmmitchell. Deze wispy wimpers zijn extra lang en laten je ooglook echt knallen. Deze dramatische wimpers zijn 5D, dus aan volume heb je geen tekort. De nepwimpers zijn gemaakt van echte mink haartjes, daarom zijn de ze zijdezacht en erg licht. Dit maakt ze de kunstwimpers comfortabel om te dragen ondanks ze zoveel haartjes bevatten. Door de luxe kwaliteit kun je de wimpers meerdere malen hergebruiken.

3. Red Cherry Lashes 100

Red Cherry Lashes #100

De Red Cherry Lashes 100 zijn het tweede paar Red Cherry wimpers in dit rijtje. Ze zijn iets minder dramatisch dan de Red Cherry Lashes 101. Ook deze nepwimpers zijn erg lang en geven ontzettend veel volume. De perfecte kunstwimpers voor een super glamorous ooglook voor carnaval. Deze wimpers zijn makkelijk aan te brengen en bij zorgvuldig gebruik zijn ze meerdere keren te gebruiken.

4. Lilly Lashes So Extra Mykonos

Lilly Lashes 3D Mink - So Extra Mykonos

Voor een opvallende make-up look voor carnaval ben je bij de nepwimpers van Lilly Lashes aan het juiste adres. De So Extra Mykonos wimpers maken je feestlook compleet. De Lilly Lashes So Extra Mykonos zijn langer en voller dan de originele Mykonos wimpers. Deze kunstwimpers worden regelmatig op de rode loper gespot dus opvallen doen ze zeker. De wimperhaartjes voelen zijdezacht aan en zijn prachtig gekruld. Bij zorgvuldig gebruik gaan deze wimpers lang mee.

5. LashXO Faux Mink Dazzle

LashXO Faux Mink Dazzle

Laat je ogen opvallen met de LashXO Faux Mink Dazzle nepwimpers. De Dazzle wimpers van LashXO zijn 3D, daardoor blenden de natuurlijke wimpers feilloos in met de nepwimpers. De wimpers zijn gemaakt van een 100% premium faux mink vezel, waardoor de wimpers zijdezacht aanvoelen. In het midden zijn de wimperhaartjes langer, waardoor er een mooie en open oogopslag wordt gecreëerd. Ook lijken de ogen door de LashXO Faux Mink Dazzle wimpers optisch groter.

6. Lilly Lashes 3D Mink Carmel

Wil je voor een glamour carnaval look gaan? Bekijk dan zeker eens de Lilly Lashes 3D Mink Carmel wimpers. Deze luxe kunstwimpers zijn lang en geven veel volume. De Carmel nepwimpers van Lilly Lashes hebben aan de buitenste uiteinden langere wimperhaartjes, daardoor wordt er een verleidelijk cat-eye effect gecreëerd. Ideaal voor een sexy make-up look. Deze lashes zijn net als de So Extra Mykonos wimpers gemaakt van echte mink haartjes, waardoor ze zijdezacht aanvoelen. Bij zorgvuldig gebruik gaan de Lilly Lashes 3D Mink Carmel nepwimpers lang mee.

Lilly Lashes 3D Mink - Carmel

Nepwimpers voor carnaval aanbrengen

Carnaval nepwimpers breng je op dezelfde manier aan zoals je ook je gewone nepwimpers aanbrengt. Heb je nog geen ervaring in het plakken van nepwimpers? Geen paniek, want wij helpen je graag een handje verder. In onze blog ‘Hoe plak je nepwimpers?’ vertellen we je stap voor stap hoe je jouw nepwimpers het beste kunt aanbrengen. Vind het nog steeds lastig? Lees dan eens de blog: 6 tips voor het aanbrengen van nepwimpers. Hier geven we een aantal tips, waardoor het aanbrengen van nepwimpers nog gemakkelijker wordt.

Hoe verwijder je carnaval wimpers

Aan het einde van de avond wil je de carnaval wimpers natuurlijk weer verwijderen. Het is namelijk belangrijk dat je de nepwimpers altijd verwijdert voor het slapen gaan. Hoe je dat doet vertellen we je graag. In de blog ‘Nepwimpers verwijderen, hoe doe je dat’ vertellen we je hier uitgebreid over. Als je het stappenplan in deze blog volgt kan er niks meer mis gaan bij het verwijderen van de nepwimpers.

3 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024