Facebook Pixel

Top 9 beste nepwimpers voor uitpuilende ogen

Top 9 beste nepwimpers voor uitpuilende ogen
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 9 beste nepwimpers voor uitpuilende ogen

Als je uitpuilende ogen hebt is het mooi om deze op subtiele wijze te benadrukken met een paar mooie nepwimpers. Uitpuilende ogen vallen meer op ten opzichte van andere oogvormen, omdat ze verder naar voren in het oogkas liggen. De ogen lijken daardoor groter en de aandacht in het gezicht wordt automatisch naar de ogen getrokken. Het is aangeraden om voor nepwimpers te gaan die niet extreem lang of vol zijn, omdat nepwimpers al meer opvallen bij de uitpuilende oogvorm. Wil je weten welke nepwimpers het best passen bij uitpuilende ogen? Onderstaand vind je een lijst met de 9 beste nepwimpers die mooi staan bij uitpuilende ogen.

1. Lash Pop Lashes Cantaloupe with Me

Lash Pop Lashes Cantaloupe with Me

Cantaloupe with Me van Lash Pop Lashes zijn multi-layered nepwimpers gemaakt van zijdezachte vezels. Deze wimpers hebben de perfecte hoeveelheid lengte en volume voor uitpuilende ogen. Door het 3D effect ziet de lash look er vol, maar toch natuurlijk uit. De ogen worden op een subtiele manier benadrukt, daardoor zijn deze nepwimpers geschikt voor elke gelegenheid.

2. Red Cherry Lashes Au Naturel

Red Cherry Lashes Au Naturel

De Red Cherry Lashes Au Naturel zijn flared nepwimpers die de uitpuilende ogen een natuurlijk cat-eye effect geven. Door de wispy wimperhaartjes en het 3D effect blenden ze mooi in met de eigen natuurlijke wimpers. De nepwimpers geven medium lengte en volume, waardoor ze perfect zijn voor een make-up look voor overdag, maar ook voor een avondje uit. Het winged effect van de wimpers zorgt bovendien voor een optische lift van de buitenste ooghoeken. Dit zorgt voor een mooie verleidelijk blik.

3. Ardell Studio Effects 232

Ardell Studio Effects 232

Ardell Studio Effects 232 geeft uitpuilende ogen een schitterende open blik. Door de ronde vorm wordt de hele wimperrand benadrukt. Het natuurlijke 3D effect zorgt voor extra definitie. Gebruik de Studio Effects 232 nepwimpers om je dagelijkse look meer glam te geven.

4. Lilly Lashes 3D Mink Doha

Lilly Lashes 3D Mink - Doha

Laat jouw ooglook opvallen met de Lilly Lashes 3D Mink Doha. Deze glamour nepwimpers zijn geliefd bij sterren als Kim Kardashian en Kylie Jenner. De luxe wimpers hebben een cat-eye effect, waardoor er een verleidelijke oogopslag wordt gecreëerd. De Doha wimpers zijn fluffy en hebben een prachtige krul. Met deze wimpers laat jij jouw ogen stralen.

5. Eylure Lengthening 035

Eylure Wimpers - Lengthening 035

De Eylure Lengthening 035 zijn delicate en natuurlijke nepwimpers die net genoeg volume geven om op te vallen. Deze wimpers zijn perfect voor een dagelijkse look die je naar school of werk draagt. De wimpers zijn geschikt voor alle oogvormen, maar staan in het bijzonder erg mooi bij mensen met uitpuilende ogen. Door de subtiele hoeveelheid volume en lengte sluiten ze perfect aan bij deze oogvorm.

6. Queen Tarzi Ava Lashes

Queen Tarzi Ava Lashes

De Queen Tarzi Ava Lashes zijn 3D wimpers die zorgen voor een prachtige volle look. Door de ronde vorm en fluffy wimperhaartjes geven deze valse wimpers een stralende open blik. De luxe Queen Tarzi Ava Lashes zijn ideaal voor uitpuilende ogen, omdat ze niet te heftig zijn. Jouw ogen krijgen met deze lashes de perfecte hoeveelheid extra volume en lengte.

7. SOSU by SJ Premium Lashes Sophia

SOSU by SJ Premium Lashes Sophia

SOSU Premium Lashes Sophia accentueren de natuurlijke schoonheid van jouw ogen. Deze elegante SOSU nepwimpers geven je eigen wimpers op een natuurlijke manier meer lengte en volume. De wimpers hebben een ronde vorm, waardoor er een mooie open blik wordt gecreëerd. Ben je op zoek naar een paar nepwimpers die kunnen voor iedere gelegenheid? Dan zijn deze kunstwimpers perfect voor jou.

8. Ardell Naked Lashes 423

Ardell Naked Lashes 423

De Ardell Naked Lashes 423 zijn extra natuurlijke 3D wimpers die perfect zijn voor een subtiele dagelijkse look. De zijdezachte wimperhaartjes blenden moeiteloos met je eigen natuurlijke wimpers. Je krijgt met deze ronde nepwimpers over de gehele wimperrand extra volume en definitie. Met de Naked Lashes 423 creëer je een open oogopslag. Bovendien zijn de nepwimpers zo licht dat je ze niet voelt op je ogen.

9. SOSU by SJ Premium Lashes Gigi

SOSU by SJ Premium Lashes Gigi

De SOSU by SJ Premium Lashes Gigi geven lengte, volume en krul. Deze mooie everyday lashes liften de ooghoeken van uitpuilende ogen. Met deze nepwimpers creëer een sexy en verleidelijke blik. Perfect voor een date! Door de doorzichtige wimperband blenden de wimperhaartjes mooi met de natuurlijke wimpers. Niemand die ziet dat je nepwimpers draagt.

31 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024