Facebook Pixel

Top 8 beste faux mink lashes

Top 8 beste faux mink lashes
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 8 beste faux mink lashes

Faux mink wimpers zijn zijdezachte nepwimpers gemaakt van faux mink vezels. De faux mink nepwimpers zijn ontzettend populair, omdat de haartjes niet van echte wimperhaartjes te onderscheiden zijn. Bij het maken van de nepwimpers worden er geen dierlijke materialen gebruikt. De faux mink wimperhaartjes zijn dikker aan de basis en worden dunner aan het uiteinde, hierdoor ogen ze extra natuurlijk. In deze blog hebben we de beste faux mink lashes voor je op een rijtje gezet. De populairste en mooiste faux mink wimpers vind je hier.

1. Tatti Lashes 3D Faux Mink Lashes TL19

Tatti Lashes 3D Faux Mink Lashes TL19 kopen

Tatti Lashes TL19 zijn prachtige flared wimpers die ideaal zijn voor een verleidelijke daytime look. Ook voor een bruidslook zijn de TL19 nepwimpers perfect, omdat ze een subtiele wing geven. Deze multi-layered wimpers hebben een flexibele wimperband, waardoor ze makkelijk zijn om aan te brengen.

2. Queen Tarzi Ella Lashes

Queen Tarzi Ella Lashes kopen

Op nummer twee staan de Ella nepwimpers van Queen Tarzi. Deze fluffy wimpers zijn gemaakt van een 100% luxe cruelty-free synthetische vezels. De Ella wimpers geven op een natuurlijke manier meer volume en lengte. Wanneer je zorgvuldig met de nepwimpers omgaat zijn ze opnieuw te gebruiken. Daarnaast zijn de wimpers geschikt voor alle oogvormen. De Queen Tarzi Ella nepwimpers zijn luxe en wispy wimpers met een 3D effect. Deze wimpers zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor een bijzondere gelegenheid.

3. Ardell Faux Mink Lashes Wispies

Ardell Faux Mink Lashes Wispies kopen

De Ardell Faux Mink Lashes Wispies zijn gebaseerd op de originele Ardell Wispies Lashes. Een van de meest populaire wimpers aller tijden. De Faux Mink Wispies zijn natuurlijker dan de originele Wispies wimpers, omdat de haartjes gemaakt zijn van zijdezachte faux mink vezels. Ze ogen niet alleen zachter, maar ze voelen ook zachter aan. Bij deze nepwimpers zijn de wimperhaartjes in het midden het langst. Met de Faux Mink Wispies creëer je optisch grotere ogen en een open oogopslag. De Wispies hebben bovendien een transparante band voor een feilloze look.

4. Queen Tarzi Nora Lashes

Queen Tarzi Nora Lashes kopen

Ben je op zoek naar natuurlijke wimpers die veel volume en lengte geven? Dan zijn de Queen Tarzi Nora Lashes de wimpers voor jou. Deze fluffy wimpers zijn gemaakt van luxe cruelty free faux mink vezels. Met de Nora wimpers van Queen Tarzi laat je jouw ooglook stralen. Deze nepwimpers zijn geschikt voor alle oogvormen en zijn perfect voor verschillende gelegenheden. De Queen Tarzi Nora wimpers maken jouw dagelijkse make-up look helemaal af. Door de uitstekende kwaliteit van de kunstwimpers kun je ze meerdere keren gebruiken.

5. Ardell Faux Mink Lashes 817

Ardell Faux Mink Lashes 817 kopen

De Ardell Faux Mink Lashes 817 zijn super natuurlijke nepwimpers die niet van echte mink wimpers te onderscheiden zijn. Aangezien de kunstwimpers zo natuurlijk ogen, zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid. Deze nepwimpers zijn gemaakt van vederlichte faux mink vezels en zijn 100% cruelty-free. Door de transparante en flexibele wimperband zijn de wimpers erg comfortabel om te dragen. Daarnaast zie je de nepwimpers niet zitten, omdat je de doorzichtige wimperband niet ziet zitten op het oog. Bij zorgvuldig gebruik gaan de wimpers lang mee.

6. J-Lash Faux Mink Madeline

J-Lash Faux Mink Madeline kopen

De J-Lash Faux Mink Madeline wimpers zijn glamoureuze wimpers die veel lengte en volume geven. Dankzij de zwarte wimperband krijg je meer definitie bij de wimperaanzet en lijken de wimpers voller. De J-Lash Faux Mink Madeline wimpers zijn dan ook zeer geschikt voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een avondje uit of diner. Deze luxe wimpers zijn gemaakt van ongelooflijk zachte faux mink vezels. Door de goede kwaliteit van de nepwimpers zijn ze meerdere keren te gebruiken. De kunstwimpers zijn gemakkelijk aan te brengen.

7. Tatti Lashes 3D Faux Mink Lashes TL37

Tatti Lashes 3D Faux Mink Lashes TL37 kopen

De populaire TL37 Faux Mink wimpers van Tatti Lashes zijn ideaal voor als je de focus meer op de ogen wilt leggen. Deze nepwimpers zijn vol, daarom zijn ze perfect voor een opvallende make-up look. Doordat de wimperhaartjes bij deze wimpers in het midden het langst zijn creëer je een hele mooie open oogopslag. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de ogen optisch worden vergroot. De Tatti Lashes 3D Faux Mink Lashes zijn gemaakt van de beste kwaliteit faux mink vezels die niet te onderscheiden zijn van echte wimperhaartjes. De comfortabele transparante wimperband zorgt ervoor dat niemand ziet dat je nepwimpers draagt.

8. J-Lash Faux Mink Monroe

J-Lash Faux Mink Monroe kopen

De Monroe wimpers van J-Lash zijn echte eyecatchers. Deze zachte nepwimpers hebben langere wimperhaartjes aan de buitenste hoeken van de wimpers. Door het accent te leggen op de buitenste ooghoeken creëer je een zwoele oogopslag. Dankzij de zachte wimperhaartjes en taps toelopende uiteinden blijven de J-Lash Monroe wimpers ondanks de hoeveelheid volume ontzettend draagbaar.

6 maart 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024