Facebook Pixel

Welke nepwimpers passen bij mij?

Welke nepwimpers passen bij mij?
Categorie: Nepwimpers, Tips
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Welke nepwimpers passen bij mij?

We krijgen de vraag vaak: Welke nepwimpers passen bij mij? Dit hangt natuurlijk af van meerdere factoren. In deze blog lees je waar je op moet letten bij het uitkiezen van een paar nepwimpers. Uiteindelijk blijft het natuurlijk het belangrijkst waar jij je prettig bij voelt. Als jij een paar prachtige glamour wimpers naar school wilt dragen, omdat dit bij jou past, dan moet je dat natuurlijk gewoon doen. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen bij het kiezen van nepwimpers? Lees dan de onderstaande punten door om je alvast een eindje op weg te helpen.

Het uitzoeken van de juiste paar nepwimpers kan afhankelijk zijn van je oogvorm, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op zoek bent naar wimpers voor een speciale gelegenheid. Er zijn heel veel verschillende nepwimpers, van natuurlijke lashes tot echte glamour wimpers. Ook zijn er nepwimpers die weer heel geschikt zijn voor brildragers, terwijl sommige wimpers je als brildrager beter kunt vermijden. Al die factoren neem je mee in overweging wanneer je op zoek gaat naar het perfecte paar nepwimpers.

Welke nepwimpers passen bij je oogvorm

Allereerst is het handig om te weten welke oogvorm je hebt. Zodra je weet welke oogvorm je hebt kun je makkelijker kiezen welke nepwimpers hier mooi bij staan. Vind je het lastig om je oogvorm te bepalen? Lees dan eens de blog ‘Welke oogvorm heb jij?’. Deze blog licht alle oogvormen toe en aan de hand van een duidelijke beschrijving kun je bepalen welke oogvorm je hebt. Vanuit hier kun je op zoek naar een bepaald soort nepwimper. Heb jij bijvoorbeeld hangende ogen? Dan staan flared nepwimpers, zoals de Ardell Demi Wispies, erg mooi bij jou. Voor iedere oogvorm is er wel een wimper die mooi bij jou past. Mocht je nou amandelvormige ogen hebben, dan heb je geluk. Bij die oogvorm staat vrijwel alles mooi.

Ardell Lashes Demi Wispies

Ardell Lashes Demi Wispies

Voor welke look wil je gaan

Welke nepwimpers je moet kiezen hangt ook af van de look waar je voor wilt gaan. Ga je voor een alledaagse look die je draagt naar school of werk? Dan zijn natuurlijke lashes met een subtiele lengte en hoeveelheid volume geschikt. Wil je iets meer glamour? Dan kun je kiezen voor nepwimpers die veel lengte en volume geven. Glam wimpers zijn ideaal om een opvallende party ooglook mee af te maken. Houd daarnaast ook rekening met wat bij je past. Als je normaal gesproken van een heel natuurlijke look houdt en weinig make-up draagt dan zijn een paar natuurlijke nepwimpers voor een feestje misschien al meer dan genoeg. Houd je juist van een echte make-up look die best gezien mag worden? Draag dan die opvallende valse wimpers ook gewoon naar school of werk. Het is maar net wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Welke oogopslag wil je creëren

Met nepwimpers kun je jouw oogopslag verschillende effecten geven. Welk effect er wordt gecreëerd hangt van het model van de kunstwimpers af.

Natuurlijk

Als je een ‘your lashes but better’ look wil dan kun je het beste kiezen voor een paar natuurlijke nepwimpers die qua lengte en vorm het dichtst bij jouw eigen wimpers in de buurt komen. Bij deze kunstwimpers zijn de wimperhaartjes in het midden iets langer dan die in de binnenste en buitenste hoeken. Met dit model nepwimpers creëer je een natuurlijke mascara look. Het zal niemand opvallen dat je nepwimpers draagt.

Open

Met nepwimpers die een ronde vorm hebben creëer je een eye-opening effect. De wimperhaartjes van ronde nepwimpers zijn in het midden aanzienlijk langer dan de haren in de binnenste en buitenste ooghoeken. Dit model maakt de ogen optisch groter en zorgt voor een stralende open blik.

Winged

Voor een verleidelijke oogopslag zijn nepwimpers met een flared vorm een perfecte optie. Bij flared wimpers zitten de langste haartjes in de buitenste ooghoeken. Dit model verlengt het oog en zorgt voor een flirty winged effect.

Doll

Nepwimpers met een spiky model geven een doll-eyes effect. Bij spiky nepwimpers zijn de wimperhaartjes in het midden het langst en over het gehele ooglid wordt er afgewisseld met korte en lange haartjes. Dit model maakt de ogen optisch ronder en groter. Deze ooglook is aan de opvallende kant, maar wel erg mooi.

Wat voor soort wimpers wil je

Nepwimpers zijn perfect om je ogen meer diepgang te geven. Dit kun je op verschillende manieren doen. Door bijvoorbeeld stripwimpers, accent wimpers of wimperextensions te gebruiken geef je jouw ogen definitie. Voor welke soort je gaat is afhankelijk van wat je wilt. Met stripwimpers geef je de volledige wimperrand meer lengte en volume. Accent wimpers geven vooral de buitenste ooghoeken meer lengte en volume, waardoor je makkelijk een mooi cat-eye effect kunt creëren. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor wimperextensions. Als je voor individual lashes gaat kun je zelf de lengte en volume kiezen en breng je aan waar je wilt. Je kunt een look zo natuurlijk of dramatic maken als je wilt. Individual lashes zijn de meest natuurlijke optie in dit rijtje.

Nepwimpers voor brildrager en contactlensdragers

Wanneer je een bril draagt ben je iets meer beperkt in het uitkiezen van valse wimpers. Als je wel eens nepwimpers hebt geprobeerd als brildrager zal het misschien al zijn voorgekomen dat de nepwimpers tegen de glazen van je montuur aan komen. Geen zorgen, je kunt nog steeds kunstwimpers dragen. Kies in dit geval voor korte nepwimpers. Wanneer geen bril hebt of contactlenzen draagt kun je in principe alle wimpers kiezen die je wilt.

Nepwimpers voor beginners

Wanneer je voor het eerst nepwimpers gaat gebruiken kan het handig zijn om te beginnen met een starter kit. Een starter kit bevat alles wat je nodig hebt om je valse wimpers snel en gemakkelijk aan te brengen. In de starter kit vind je een paar nepwimpers, wimperlijm en een wimper applicator. Nepwimpers aanbrengen heb je na een paar keer oefenen al perfect onder de knie.

Ardell Deluxe Pack Wispies

Ardell Deluxe Pack Wispies

1 februari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024