Facebook Pixel

Top 7 beste accent wimpers

Top 7 beste accent wimpers
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 7 beste accent wimpers

Accent wimpers zijn ideaal om plaatselijk meer volume en lengte toe te voegen aan je wimpers. Accent lashes zijn nepwimpers met een halve wimperband of korter. Deze nepwimpers zijn subtieler dan stripwimpers, omdat je ze alleen in de buitenste ooghoeken aanbrengt. De wimpers zijn er in verschillende soorten, van hele natuurlijke accent wimpers tot aan opvallende accent wimpers die veel volume en lengte geven. Benieuwd naar welke accent wimper echte aanraders zijn? Onderstaand hebben wij de 7 populairste en beste accent wimpers voor je op een rijtje gezet.

1. Ardell Magnetic Lashes Accents 002

Ardell Magnetic Lashes Accents #002

De populairste accent wimpers zijn de Ardell Magnetic Lashes Accents 002. Deze wimpers geven medium volume en lengte, waardoor ze geschikt zijn voor alle gelegenheden. De Accents Lases 002 zijn magnetisch wimpers, dus geen geknoei meer met wimperlijm. Daarnaast zijn deze nepwimpers gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar. Met de drie kleine magneetjes bevestig je de wimpers gemakkelijk aan je natuurlijke wimpers. Aan het einde van de dag kun je de accent wimpers er weer gemakkelijk afhalen.

2. Ardell Magnetic Lashes Accents 003

Ardell Magnetic Lashes Accents #003

De Ardell Magnetic Lashes Accents 003 lijken op de 002, maar dan natuurlijker. Deze magnetische accent wimpers zijn wat korter en geven iets minder volume. Hierdoor zijn de wimpers perfect voor een mooie natuurlijke look en zijn ze ook ontzettend geschikt voor alledaags. Ook deze accent lashes zijn gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar. Bij zorgvuldig gebruik gaan de Ardell Magnetic Lashes Accents 003 lang mee.

3. Red Cherry Lashes DS03

Red Cherry Lashes - DS03

De Red Cherry Lashes DS03 zijn prachtige natuurlijke accent wimpers. Deze accent lashes hebben een medium lengte (10 mm), dat maakt het dat de wimpers perfect zijn voor alle gelegenheden. Met deze nepwimpers accentueer je de natuurlijke oogvorm. Ook zijn ze erg geliefd bij vele make-up artiesten. In tegenstelling tot de Ardell Magnetic Lashes Accents 002 en 003 breng je de Red Cherry DS03 wimpers gewoon aan met wimperlijm.

4. Eylure Luxe Magnetic Lashes Opulent Accent

Eylure Luxe Magnetic Lashes Opulent Accent

Met de Eylure Luxe Magnetic Lashes Opulent Accent laat je je ogen stralen. Deze 3/4 accent wimpers zijn perfect om je ogen net even iets meer de accentueren. De wimpers zijn gemaakt van een luxe en zijdezachte faux mink vezel, waardoor de wimpers een vederige finish hebben. Door de taps toelopende wimperhaartjes en het 3D effect blenden deze wimpers mooi met de eigen natuurlijke wimpers. Bij deze wimpers is een magnetische wimper applicator en handig doosje waar je de wimpers in opbergt inbegrepen.

5. Eylure ProMagnetic Liner & Faux Mink Accent Lashes

Eylure ProMagnetic Liner & Faux Mink Accent Lashes

De Eylure ProMagnetic Liner & Faux Mink Accent Lashes mogen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze magnetische accent wimpers breng je aan in combinatie met een magnetische eyeliner. Dit innovatieve systeem werkt heel simpel. De magnetische wimpers blijven plakken aan de magnetische eyeliner. Deze eyeliner kun je als een gewone eyeliner aanbrengen en hier bovenop de magnetische wimpers plaatsen. De Faux Mink Accent Lashes zijn gemaakt van een 100% faux mink vezels, daardoor zijn ze super zacht en ogen ze heel natuurlijk. Door het subtiele cat-eye effect geven ze je een een flirty oogopslag. Deze accent lashes zijn zeer geschikt voor een mooie natuurlijke look of een date night.

6. Eylure Accents 003

Eylure Accents 003

Ben je op zoek naar natuurlijke accent wimpers? Dan zijn de Eylure Accents 003 een goede optie. Deze 3/4 accent wimpers geven je wimpers subtiel meer lengte en volume. Aan de buitenste ooghoeken hebben de accent lashes langere wimperhaartjes, waardoor er een subtiel cat-eye effect ontstaat. Bij deze nepwimpers ontvang je ook een tubetje wimperlijm. De Eylure wimpers zijn van hoogwaardige kwaliteit en bij zorgvuldig gebruik kun je de wimpers meerdere keren gebruiken.

7. Ardell Accent Lashes 318

Ardell Accent Lashes 318

De Ardell Accent Lashes 318 zijn wispy accent wimpers die jouw ogen op een subtiele manier laten opvallen. Door de nepwimpers in de buitenste hoeken te plaatsen geeft je een boost aan je wimpers die je met mascara niet kunt bereiken. Deze populaire accent wimpers van Ardell voel je niet zitten wanneer je ze draagt. Ze zijn makkelijk om aan te brengen en kunnen meerdere keren opnieuw worden gebruikt.

Hoe breng je accent wimpers aan

We krijgen de vraag vaak: Hoe breng je accent wimpers aan? Accent wimpers breng je in principe op dezelfde manier aan als gewone stripwimpers. Hierover lees je alles in onze blog: Hoe plak je nepwimpers? De magnetische accent wimpers breng je natuurlijk op een andere manier aan. De manier van aanbrengen is hetzelfde als bij gewone magnetische wimpers. Voor meer informatie lees dan de blog: Magnetische wimpers aanbrengen doe je zo. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je magnetische wimpers aanbrengt. Als je het stappenplan volgt kan er niks meer misgaan!

17 december 2019
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024