Facebook Pixel

Welke nepwimpers passen bij uitpuilende ogen?

Welke nepwimpers passen bij uitpuilende ogen?
Categorie: Nepwimpers, Tips
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Welke nepwimpers passen bij uitpuilende ogen?

Door gebruik te maken van een mooi paar nepwimpers kun je jouw ogen nog mooier laten uitkomen. Het is goed om te kiezen voor valse wimpers die mooi aansluiten bij jouw oogvorm. Heb je uitpuilende ogen en wil je weten welke nepwimpers jou het mooist staan? De wimpers die mooi staan bij uitpuilende ogen vind je hier.

Wat zijn uitpuilende ogen?

Wanneer je uitpuilende ogen hebt vallen ze door hun vorm en grootte extra op. De ogen zitten iets naar voren in het oogkas en zijn groot en rond. Daarnaast zijn de oogleden meer zichtbaar dan bij andere ogen. Bij mensen met uitpuilende ogen zijn de ogen het meest opvallend in het gezicht en met een beetje oogschaduw of een paar nepwimpers kun je deze extra benadrukken. Bekende sterren met uitpuilende oogleden zijn onder andere stijlicoon Olivia Palermo, Gossip Girl actrice Leighton Meester en reality ster Nicole Richie.

Welke wimpers passen bij uitpuilende ogen?

Als je uitpuilende ogen hebt wordt de aandacht in het gezicht automatisch naar de ogen getrokken, omdat deze het meest opvallen. Wimpers zijn bij deze oogvorm extra zichtbaar, daarom is het aangeraden om te kiezen voor nepwimpers met een lichte tot medium intensiteit. Vermijd nepwimpers met heel veel volume, omdat de ogen kleiner kunnen lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Bij uitpuilende ogen staan kunstwimpers met een ronde en flared vorm mooi. Ronde wimpers creëren een open blik, waardoor je ogen optisch groter lijken. Flared wimpers zorgen daarentegen juist voor een mooie cat-eye effect. Wil je de ogen wijder laten lijken? Kies dan voor nepwimpers met een winged effect.

Natuurlijke wimpers voor uitpuilende ogen

Geef uitpuilende ogen iets extra’s met een paar natuurlijke nepwimpers. Deze lashes geven je eigen wimpers op een subtiele manier meer lengte en volume, zonder dat het over the top is. De onderstaande nepwimpers zijn zeer geschikt voor een natuurlijke ooglook en kun je overal naartoe dragen. Of je nu naar werk of naar school gaat, de onderstaande valse wimpers zijn perfect hiervoor.

Queen Tarzi Ella Lashes

Queen Tarzi Ella Lashes

De Ella wimpers van Queen Tarzi zijn flirterige nepwimpers van bijzonder goede kwaliteit. Met deze wimpers creëer je een verleidelijke oogopslag door het cat-eye effect van de nepwimpers. De wispy wimperhaartjes voelen ongelooflijk zacht aan en blenden perfect in met de eigen wimpers. Door de doorzichtige wimperband zorgen de Ella wimpers voor een extra natuurlijke uitstraling. Uitpuilende ogen zien er schitterend uit met deze wimpers van Queen Tarzi.

Ardell Lashes 120 Demi

Ardel 120 Demi kopen

Met de Ardell Lashes 120 Demi creëer je een prachtige verleidelijke ooglook. Deze natuurlijke nepwimpers zijn subtiel, maar geven wel zichtbaar meer lengte en volume. De Ardell lashes 120 Demi zijn mooi voor een dagelijkse make-up look, maar zijn ook zeer geschikt voor een avondje uit. Door het subtiele cat-eye effect krijgen uitpuilende ogen met deze nepwimpers een sexy blik.

Lash Pop Lashes In the Pink

Lash Pop Lashes In the Pink

De Lash Pop Lashes In the Pink zijn zeer natuurlijke nepwimpers met een ronde vorm. Deze subtiele nepwimpers hebben wispy en vederlichte wimperhaartjes. Met de In the Pink wordt er vooral volume en definitie gecreëerd bij de basis. Niemand ziet dat je valse wimpers draagt. De nepwimpers zijn gemaakt van synthetische vezels en voelen zijdezacht aan.

Glamour lashes voor uitpuilende ogen

Laat je prachtige grote ogen nog meer opvallen met een paar glamour lashes. Let er hierbij op dat je niet overdrijft, want door jouw grote ogen zullen nepwimpers sowieso al meer opvallen. In het onderstaande rijtje vind je een aantal glamour wimpers die perfect passen bij uitpuilende ogen. Met deze valse wimpers til jij je ooglook naar een hoger niveau!

Ardell Lashes Studio Effects Demi Wispies

Ardell Studio Effects Demi Wispies

Voor een subtiele glamour look is de Ardell Lashes Studio Effects Demi Wispies een goede keuze. Deze flared wimpers hebben aan de buitenste ooghoeken 4 extra wimperplukjes voor een extra flirterige look. Daarnaast zorgt het wispy effect van de wimperhaartjes ervoor dat ze perfect blenden met jouw eigen wimpers. Met deze nepwimpers maak je jouw avondlook helemaal af!

Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL9

Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL9

Tatti Lashes staan garant voor glamour! Met de Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL9 creëer je een fantastische glamour look. Deze nepwimpers hebben een medium lengte en een mooie hoeveelheid volume die niet teveel is voor uitpuilende ogen. De valse wimpers zijn fluffy en vederlicht, waardoor ze erg comfortabel zijn om te dragen.

Queen Tarzi Nila Lashes

Queen Tarzi Nila Lashes

De Queen Tarzi Nila Lashes zijn super zachte en gekrulde nepwimpers die je glamour look helemaal af maken. Uitpuilende ogen schitteren met deze luxe Nila wimpers. De nepwimpers zijn gemaakt van premium cruelty-free synthetische vezels. Door de ronde vorm wordt er een mooie open blik gecreëerd die niet te heftig is voor de uitpuilende ogen.

29 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024