Facebook Pixel

Top 8 beste nepwimpers voor amandelvormige ogen

Top 8 beste nepwimpers voor amandelvormige ogen
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 8 beste nepwimpers voor amandelvormige ogen

Ben je benieuwd naar welke nepwimpers het beste staan bij amandelvormige ogen? In deze blog lees je alles over nepwimpers bij almond eyes. Bij deze oogvorm staan eigenlijk alle soorten kunstwimpers wel mooi. Dat maakt het uitkiezen van een paar mooie valse wimpers gelijk een stuk makkelijker. Je komt goed weg met een paar ronde wimpers waarbij de wimperhaartjes in het midden het langst zijn. Ook flared nepwimpers waarbij de wimperhaartjes aan de buitenzijde het langst zijn staan mooi bij amandelvormige ogen. Hieronder vind je de top 8 beste nepwimpers voor amandelvormige ogen. Dit is een selectie van natuurlijke wimpers voor een dagelijkse look, maar ook prachtige glam lashes die je naar een bijzondere gelegenheid kunt dragen.

1. Lilly Lashes Lite Mink Luxe

Lilly Lashes Luxury - Luxe

Met de Lilly Lashes Lite Mink Luxe geef jij jouw amandelvormige ogen een flirty touch. Door het wipsy kriskras patroon worden de eigen natuurlijke wimpers nagebootst. Deze lichtgewichte nepwimpers hebben een ongelooflijk dunne wimperband. Bovendien voel je de wimpers niet zitten wanneer je ze draagt. Geef jouw alledaagse look meer glam met de Lilly Lashes Luxe.

2. Red Cherry Lashes Savana

Red Cherry Lashes Savana

De Red Cherry Lashes Savana zijn prachtige luxe 3D wimpers. Voor een opvallende ooglook zit je met deze nepwimpers zeker goed. Deze valse wimpers hebben een subtiele flare, waardoor er een mooie flirterige ooglook wordt gecreëerd. Deze wimpers bestaan uit meerdere laagjes, daardoor blenden ze erg mooi met je eigen wimperhaartjes. Hierdoor valt het haast niet op dat je nepwimpers draagt. Het voordeel van de Red Cherry Lashes Savana is dat ze erg licht zijn. Hierdoor breng je de wimpers gemakkelijk aan en zijn ze comfortabel om te dragen. De wimpers zijn gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar. Als je de wimpers zorgvuldig gebruikt kunnen ze meerdere keren worden hergebruikt.

3. Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL10

Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL10

Ook de gewilde Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL10 mogen niet ontbreken in dit lijstje. Deze nepwimpers zijn extra gekruld en hebben een fluffy wispy effect. Met deze cluster style TL10 wimpers laat jij je ogen zeker opvallen. Ze zijn dan ook erg mooi voor een feestje, want deze lashes geven een flinke dosis volume. Met de Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL10 voeg je extra glamour toe aan jouw party look. De wimpers zijn geschikt voor iedere oogvorm en staan in het bijzonder erg mooi bij mensen met amandelvormige ogen. De wimpers gemaakt van de beste kwaliteit mink haar en bij zorgvuldig gebruik kun je ze tot wel 15 tot 20 keer hergebruiken.

4. Ardell Naked Lashes 422

Ardell Naked Lashes 422

Ben je op zoek naar nepwimpers die niet van echt te onderscheiden zijn? Dan zijn de Ardell Naked Lashes 422 perfect voor jou! Deze 3D wimpers hebben de iconische Wispies style en blenden perfect in met de natuurlijke wimpers. De wimperhaartjes van deze wimpers zijn aan de buitenste hoeken het langst, waardoor de amandelvormige ogen extra worden benadrukt voor een sprekende blik. De Ardell Naked Lashes 422 accentueren jouw eigen wimpers met net dat beetje extra lengte en volume. Het voordeel van de Ardell Naked Lashes 422 is dat de wimperhaartjes ontzettend licht en vederig zijn, daardoor het net lijkt alsof je geen valse wimpers draagt.

5. Red Cherry Lashes 218

Red Cherry Lashes #218

De populaire Red Cherry Lashes 218 zijn ideaal voor als je amandelvormige ogen een eye opening effect wilt geven. Met deze volle nepwimpers vestig je de aandacht op je ogen. Je krijgt met de Red Cherry wimpers 218 volume over de gehele wimperrand. Hierdoor zijn de wimpers zeer geschikt voor een avondlook, maar ze kunnen ook prima overdag worden gedragen. De wimpers zijn bij zorgvuldig gebruik meerdere keren te gebruiken.

6. Queen Tarzi Ella Lashes

Queen Tarzi Ella Lashes

Ook de Queen Tarzi Ella Lashes mogen niet ontbreken in dit lijstje. Deze subtiele wimpers zijn prachtig voor een dagelijkse look. De wimperband van de lashes is doorzichtig, daardoor ziet niemand dat je valse wimpers draagt. De Queen Tarzi Ella Lashes hebben een flared effect en zijn ideaal voor natuurlijke flirty look. Deze wimpers zijn gemaakt van de zachtste polyvezel materiaal, waardoor de wimpers niet van echte wimperhaartjes zijn te onderscheiden. Wanneer je op zoek bent naar luxe en natuurlijke wimpers zijn deze echt perfect!

7. Eylure Most Wanted Lashes Have2Have

Eylure Most Wanted Lashes Have2Have

Wil je nepwimpers die echt eruit springen en veel definitie geven? Dan moet je voor de Eylure Have2Have wimpers kiezen. Have2Have zijn volle en fluttery nepwimpers met een schitterende flare bij de buitenste hoeken. Deze zijdezachte kunstwimpers geven amandelvormige ogen een sexy oogopslag. De wimpers zijn met de hand gemaakt en kunnen tot 10 keer opnieuw worden gebruikt.

8. Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies

Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies

Tot slot de Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies. Ardell heeft sinds kort magnetische wimpers met magnetische eyeliner uitgebracht. Deze nepwimpers blijven aan een magnetische eyeliner plakken. Deze wimpers zijn vergelijkbaar met de populaire Ardell Wispies stripwimpers. Ze geven veel lengte en medium volume en dat maakt ze perfect voor alle gelegenheden. Bij deze wimpers komt er geen wimperlijm aan te pas, daardoor zijn ze zeer geschikt voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor wimperlijm. Bijkomend voordeel is dat de magnetische wimpers hierdoor ook langer meegaan.

18 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024