Facebook Pixel

Top 7 beste nepwimpers voor een themafeest

Top 7 beste nepwimpers voor een themafeest
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 7 beste nepwimpers voor een themafeest

Heb je een party of themafeest op de planning staan en wil je hiervoor eens flink uitpakken? Dan mag een paar mooie nepwimpers niet ontbreken om jouw ooglook helemaal mee af te maken. Hiervoor wil je natuurlijk wel voor een speciaal paar nepwimpers gaan waarmee je echt opvalt. Wil je weten welke nepwimpers geschikt zijn voor een themafeest? Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met de top 7 beste nepwimpers voor een themafeest. Met deze wimpers vestig je alle aandacht op jou, wat het thema van het feest ook is.

1. Ardell 3D Mega Volume Lashes 250

Ardell 3D Mega Volume Lashes 250

Op nummer 1 staan de populaire Ardell 3D Mega Volume Lashes 250. Deze nepwimpers hebben meerdere laagjes, zodat de nepwimpers perfect blenden met de eigen natuurlijke wimpers. De Ardell 3D Mega Volume Lashes 250 hebben taps toelopende wimperhaartjes, waardoor het prachtige 3D effect wordt versterkt. Met deze multi-layered wimpers creëer je lengte en mega veel volume voor een dramatische glamour look. Deze kunstwimpers zorgen ervoor dat jouw ooglook voor het themafeest echt opvalt en niemand meer om jou heen kan. Wanneer je de wimpers netjes gebruikt kun je ze meerdere keren gebruiken.

2. Queen Tarzi Rose Lashes

Queen Tarzi Rose Lashes

De Queen Tarzi Rose Lashes zijn prachtige glamour lashes die je veel lengte en volume geven. Deze wimpers hebben mooi verspreide wimperhaartjes die aan de buitenkant iets langer zijn voor een sexy oogopslag. De Queen Tarzi Rose Lashes zijn perfect voor een themafeest of een avondje stappen. De wimperhaartjes zijn gemaakt van luxe polyvezel materiaal, waardoor ze niet van echte wimpers te onderscheiden zijn. Dit maakt de zijdezachte wimpers ook erg comfortabel om te dragen. Queen Tarzi staat bekend om haar luxe en hoge kwaliteit nepwimpers. Alle wimpers zijn bij zorgvuldig gebruik tot wel 20 keer te gebruiken. Met de Queen Tarzi Rose Lashes laat je jouw look voor een themafeest zeker stralen.

3. Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL1

Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL1

Een erg geliefde glamour wimper voor een themafeest is de Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL1. De nepwimpers zijn 3D en gemaakt van echt nertsen haar. Hierdoor zijn de valse wimpers super licht en comfortabel om te dragen. Bij de Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL1 zijn de wimperhaartjes over de hele wimperband dezelfde lengte, waardoor ze een stralende open blik creëren. Daarnaast geven de nepwimpers extreem veel lengte en volume. De TL1 wimpers vallen onder de 3D Luxury Mink collectie van Tatti. Deze collectie is ook erg populair bij celebrities als Kim Kardashian, Kris Jenner en NikkiTutorials. Wanneer je zorgvuldig met de wimpers omgaat kunnen ze tot wel 25 keer worden hergebruikt.

4. LashXO Va Va Voom

LashXO - Va Va Voom

De LashXO Va Va Voom wimpers zijn prachtige cluster wimpers die zorgen voor een dramatisch effect. Deze wimpers geven veel lengte en volume. Om die reden zijn ze perfect geschikt voor een speciale gelegenheid als een themafeest. De LashXO Va Va Voom wimpers zijn gemaakt van 100% premium synthetisch haar. Daarnaast zijn de kunstwimpers geschikt voor iedere oogvorm. Wanneer je voorzichtig met de wimpers omgaat kun je ze meerdere keren opnieuw gebruiken.

5. Ardell Lashes Wispies 700

Ardell Lashes Wispies 700

Ben je op zoek naar opvallende wimpers die veel lengte geven, maar er nog wel natuurlijk uit zien? Dan zijn de Ardell Lashes Wispies 700 ideaal voor jou. Deze wimpers zijn ook geschikt voor mensen met grote en/of diepliggende ogen. Hierbij komen de lange wimperhaartjes extra mooi uit. De wimpers hebben een transparante en dunne wimperband, waardoor ze erg comfortabel zijn om te dragen. De Ardell Wispies 700 zijn gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar en zijn fantastisch voor een themafeest.

6. Lash Pop Lashes Out of the Blue

Lash Pop Lashes Out of the Blue

Op nummer 6 staan de Lash Pop Lashes Out of the Blue. Deze wimpers geven een spiky effect, waardoor ze lekker opvallen. Ideaal voor een bijzondere gelegenheid of feestje. De Lash Pop Lashes Out of the Blue zijn gemaakt van synthetische vezels, daardoor zijn de wimpers vederlicht. Door de zwarte wimperband creëer je meer definitie vanaf de aanzet, waardoor het lijkt alsof je wimpers voller zijn. De nepwimpers van Lash Pop Lashes komen in een super schattige verpakking die op zichzelf al de moeite waard is. Wanneer je netjes met de wimpers omgaat kun je ze tot wel 10 keer opnieuw gebruiken.

7. Red Cherry Lashes 112 Rosebud

Red Cherry Lashes #112

Als laatst de Red Cherry Lashes 112. Met deze nepwimpers creëer je een indrukwekkend hoeveelheid drama. Deze wimpers geven extreem veel volume, waardoor het de perfecte wimpers zijn voor een themafeest of avondje uit. De Red Cherry Lashes 112 zijn gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar. De wimperhaartjes van deze kunstwimpers zijn in het midden het langst, waardoor er een open blik ontstaat. Met deze drama wimpers creëer je een mooie eye opening effect.

9 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024