Facebook Pixel

Top 10 beste glamour lashes

Top 10 beste glamour lashes
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 10 beste glamour lashes

Heb je een feestje op de planning staan of houd je gewoon van volle en lange wimpers? Dan zijn glamour lashes de juiste keuze voor jou. Deze nepwimpers geven jou extra lengte en hebben meer wimperhaartjes voor extra veel volume. Glamour nepwimpers geven je een prachtige Hollywood look, waarmee je zo de rode loper op kunt lopen. In deze blog hebben wij de populairste en beste glamour wimper voor je op een rijtje gezet. Van budget glam lashes tot aan luxe party wimpers. Deze glamour lashes vallen op, maar zijn wel stijlvol en classy. Eén ding is zeker, met deze top 7 glamour lashes steel jij zeker de show.

1. Ardell 3D Mega Volume Lashes 251

Ardell 3D Mega Volume Lashes 251

De Ardell 3D Mega Volume Lashes 251 zijn geweldige 3D wimpers, waarmee je de ogen echt laat opvallen. Dit is onze ultieme bestseller als het aankomt op glamour lashes. Deze nepwimpers bestaan uit meerdere laagjes, daardoor blenden de natuurlijke wimpers mooi in. Tevens hebben deze multi-layered nepwimpers een prachtige krul en voelen ze niet zwaar aan op de ogen. Met deze wimpers creëer je zoals de naam al zegt, mega veel volume, en laat je jouw ogen zeker stralen!

2. Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL6

Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL6

De nepwimpers van Tatti Lashes zijn zeer geliefd bij celebrities als Ariana Grande en worden veel gezien op de rode loper. De Tatti Lashes 3D Luxury Mink Lashes TL6 zijn gemaakt van echte nertsen haartjes en geven een super fluffy en wispy effect. Deze glamour lashes zijn extra gekruld en aan de buitenste hoek langer, waardoor je een sexy winged effect creëert.

3. Lilly Lashes Miami

Lilly Lashes 3D Mink - Miami

Lilly Lashes Miami mag zeker niet ontbreken op dit lijstje. De mega populaire Miami wimpers van Lilly Lashes staan ook wel bekend als de ultieme glamour lashes. Door de afwisselende lengtes ogen de nepwimpers extra wispy en wordt er een open blik gecreëerd. Deze volle glamour wimpers zijn echte aanraders!

4. Ardell Lashes 113

Ardell Lashes #113

Ben je op zoek naar nepwimpers die je eigen wimpers veel lengte geven? Dan zijn de Ardell Lashes 113 de perfecte wimpers voor jou. Deze Ardell wimpers zijn langer dan de gemiddelde kunstwimpers van Ardell. De wimperhaartjes zijn in het midden het langst, daardoor lijken je ogen optisch groter en creëer je een stralende open blik. Het volume van deze wimpers is gemiddeld, waardoor ze ook mooi te dragen zijn als everyday glamour lashes.

5. Lilly Lashes Mykonos

Lilly Lashes 3D Mink - Mykonos

Lilly Lashes Mykonos geeft in één klap meer volume en lengte. Als je jouw glam look naar het volgende niveau wilt tillen dan zijn deze glamour lashes echt perfect! Door de v-vormige clusters geven de Mykonos wimpers een prachtig resultaat. Het is niet gek dat celebrities dol zijn op deze nepwimpers. Deze valse wimpers zijn het toppunt van glamour!

6. House of Lashes Iconic

House of Lashes - Iconic

De premium House of Lashes Iconic wimpers zijn super glamorous. Met deze nepwimpers leg je de nadruk op de ogen. De wimpers zijn double layered, daardoor geven ze extra veel volume en definitie. Het flared effect van de nepwimpers geeft je look een sexy en flirty uitstraling. Ideaal voor date night. De lashes zijn van zeer goede kwaliteit, waardoor ze lang mooi blijven. Verzorg deze nepwimpers goed en je kunt ze vaak gebruiken.

7. Ardell Double Up Demi Wispies

Ardell Double Up - Demi Wispies

De Ardell Double Up Demi Wispies is de glamour variant van de immens populaire Ardell Demi Wispies. Deze kunstwimpers hebben namelijk twee keer zoveel wimperhaartjes als de gewone Demi Wispies. Hiermee creëer je eenvoudig een glam look met heel veel volume. Daarnaast hebben deze wimpers een 3D effect, waardoor je eigen wimpers heel mooi blenden met de nepwimpers. Deze valse wimpers kun je perfect afwisselen met de gewone Demi Wispies, welke je voor een dagelijkse look kunt gebruiken. De Double Up Demi Wispies zijn prachtig voor een speciale gelegenheid als een bruiloft of een avondje stappen.

8. SOSU by SJ 7 Deadly Sins Lashes Desire

SOSU by SJ 7 Deadly Sins Lashes Desire

SOSU 7 Deadly Sins Lashes Desire zijn prachtig en geven veel lengte en volume. Deze glamour wimpers zijn ongelooflijk zacht en geven een fluffy effect. Door de uitstekende kwaliteit van deze kunstwimpers gaan ze lang mee. SOSU Desire Lashes zijn gemaakt van de fijnste synthetische vezels. Geweldige nepwimpers voor een full-on glam look.

9. Tatti Lashes Human Hair Lashes TL30

Tatti Lashes Human Hair Lashes TL30

De TL30 wimpers van Tatti Lashes zijn gemaakt van 100% gesteriliseerd human hair, waardoor de nepwimpers erg licht zijn. Dit zorgt ervoor dat deze Tatti Lashes ontzettend comfortabel zijn om te dragen. De TL30 wimpers zijn de langste human hair wimpers van Tatti en dat maakt ze zeker geschikt voor een opvallende glam look. Ook geven ze veel volume en hebben ze een zwarte wimperband, waardoor de aanzet van de wimpers nog meer benadrukt wordt. Deze wimpers van Tatti Lashes zijn van erg goede kwaliteit en kunnen bij zorgvuldig gebruik wel tot 20 keer meegaan.

10. Eylure Wimpers Definition 126

Eylure Wimpers - Definition 126

Met de fantastische Eylure Wimpers Definition 126 trek jij zeker de aandacht. Deze piekerige wimpers geven je ogen meer definitie en zorgen voor een vollere oogopslag. De nepwimpers zijn mooi voor een avond uit of wanneer je voor een dagelijkse glam look wilt gaan. De wimperhaartjes van deze kunstwimpers zijn in het midden het langst, daardoor wordt er een open blik gecreëerd. Pluspunt: je hoeft geen wimperlijm te kopen. Deze nepwimpers komen namelijk met een gratis tubetje wimperlijm. Eylure wimpers zijn van hoge kwaliteit, daarom kun je deze glamour lashes bij zorgvuldig gebruik meerdere malen gebruiken.

12 december 2019
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024