Facebook Pixel

Dit zijn alle versies van de Ardell Demi Wispies

Dit zijn alle versies van de Ardell Demi Wispies
Categorie: Nepwimpers, Tips
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Dit zijn alle versies van de Ardell Demi Wispies

Net als de Ardell Wispies zijn de Ardell Demi Wispies ontzettend populair en een van de meest verkochte nepwimpers. Je kunt de wimpers gebruiken voor iedere gelegenheid, omdat ze natuurlijk zijn. De nepwimpers mogen dan wel subtiel zijn, maar ze voegen wel echt wat toe aan je ooglook. Bij de Ardell Demi Wispies zijn de wimperhaartjes in de buitenste ooghoeken het langst, waardoor er een verleidelijke oogopslag wordt gecreëerd. Door de wispy wimperhaartjes blenden de nepwimpers mooi met de eigen natuurlijke wimpers. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten Ardell Demi Wispies te verkrijgen, waardoor het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Hieronder lichten we elke versie van de Ardell Demi Wispies toe, zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

Ardell Lashes Demi Wispies

Ardell Demi Wispies

De originele Ardell Demi Wispies kent bijna iedereen wel. Door de flared vorm geven deze nepwimpers een cat-eye effect. Met de flirty Demi Wispies wimpers creëer je eenvoudig een verleidelijke look. De nepwimpers zijn subtiel, daarom zijn ze geschikt voor elke gelegenheid. Ondanks dat ze natuurlijk zijn geven ze wel de nodige lengte en volume aan je wimpers.

Ardell Lashes Baby Demi Wispies

Ardell Baby Demi Wispies

De Ardell Baby Demi Wispies zijn de korte en natuurlijke versie van de Demi Wispies. Deze nepwimpers zijn ideaal voor als een beetje volume alles is wat je wilt. De wimperhaartjes van de Baby Demi Wispies zijn namelijk extra kort. Door de subtiele flare krijgt jouw ooglook een natuurlijk winged effect.

Ardell Lashes 113

Ardell Wispies 113

Voor extra veel lengte zit je met de Ardell Lashes 113 goed. Deze nepwimpers zorgen door de lange wimperhaartjes en subtiele flare voor een schitterende open blik. De Ardell Lashes Wispies 113 zijn perfect voor een feestje of speciale gelegenheid. Door het kriskras patroon blijven deze lange wimpers ontzettend draagbaar.

Ardell Lashes Wispies 701

Ardell Wispies 701

De Ardell Lashes Wispies 701 zit qua lengte tussen de Demi Wispies en de 113 wimpers in. Ze zijn langer dan de Demi Wispies en korter dan de 113. Deze fluffy Wispies 701 nepwimpers hebben een prachtige flared vorm, waardoor er een extra verleidelijk cat-eye effect wordt gecreëerd. Hoewel de nepwimpers vol zijn zien ze er niet zwaar uit.

Ardell Faux Mink Lashes Demi Wispies

Ardell Faux Mink Demi Wispies

De Ardell Faux Mink Lashes Demi Wispies zijn luxe wimpers die zijdezacht aanvoelen. Deze nepwimpers zijn gemaakt van zachte faux mink vezels, waardoor de wimperhaartjes een stuk dunner en zachter zijn dan bij de andere Demi Wispies. Met de Faux Mink Demi Wispies maak jij je alledaagse make-up look af. De wimpers hebben een mooie krul en geven een fluffy finish. Bovendien zijn ze erg licht en comfortabel om te dragen.

Ardell Double Up Demi Wispies

Ardell Double Up Demi Wispies

Vind je de Ardell Lashes Demi Wispies niet vol genoeg? Dan zijn de Ardell Double Up Demi Wispies iets voor jou. Met deze nepwimpers voeg je glamour toe aan je make-up look. De Ardell Double Up Demi Wispies hebben twee keer zoveel wimperhaartjes als de normale Ardell Demi Wispies. Ook bestaat de Double Up Demi Wispies uit meerdere laagjes, waardoor er een mooi 3D effect wordt gecreëerd. Jouw wimpers zien er met de Double Up Demi Wispies vol en fluttery uit, maar nooit nep.

Ardell Studio Effects Demi Wispies

Ardell Studio Effects Demi Wispies

De Ardell Studio Effects Demi Wispies geven jouw look net even wat extra’s. Deze nepwimpers hebben 4 extra clusters wimpers in de buitenste ooghoeken. Hierdoor wordt er een dramatic flare gecreëerd en wordt het flirterig effect van de nepwimpers vergroot. De nepwimpers zijn echt prachtig voor een subtiele glamour look tijdens een feestje.

Ardell Studio Effects 231

Ardell Studio Effects 231

Wil je extra veel volume en lengte? Kijk dan eens naar de Ardell Studio Effects 231 wimpers. Ardell heeft de Studio Effects 231 gecreëerd door de Demi Wispies en Wispies 113 te stacken. Deze glam lashes hebben een schitterende flare en geven veel volume en lengte. Perfect voor een avondje uit!

Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies

Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies

Wanneer je liever geen wimperlijm gebruikt zijn magnetische wimpers een goede optie. De Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies geven veel volume en zijn vergelijkbaar met de Ardell Double Up Demi Wispies. Vind je het lastig om magnetische wimpers aan te brengen? Probeer dan de Ardell Magnetic Lashes Pre-Cut Demi Wispies. Deze magnetische nepwimpers zijn al voorgeknipt, waardoor het extra makkelijk is om ze aan te brengen. De magnetische Pre-Cut Demi Wispies zijn prachtig voor een dagelijkse look.

Ardell Magnetic Liner & Lash Demi Wispies

Ardell Magnetic Liner & Lash Demi Wispies

Voor het aanbrengen van de Ardell Magnetic Liner & Lash Demi Wispies heb je geen wimperlijm nodig. De magnetische wimpers breng je aan met behulp van een magnetische eyeliner. Het Magnetic Liner & Lash systeem werkt heel simpel. Je brengt een aantal laagjes magnetische eyeliner aan, zoals je een normale eyeliner ook aanbrengt. Doe hier vervolgens de magnetische nepwimpers op en ze blijven plakken. Deze wimpers zijn qua stijl hetzelfde als de Ardell Demi Wispies.

25 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024