Facebook Pixel

6 tips voor volle wimpers

6 tips voor volle wimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

6 tips voor volle wimpers

Volle wimpers, dat willen we natuurlijk allemaal wel. De een is ermee gezegend, de ander helaas niet. Maar dat is geen probleem, want we hebben een aantal tips voor je waardoor volle wimpers binnen handbereik liggen. Zo is een goede verzorging natuurlijk belangrijk, dit kan bijvoorbeeld door een wimperserum te gebruiken. Maar er zijn nog genoeg andere trucjes die ervoor kunnen zorgen dat jouw wimpers veel voller ogen. In deze blog leggen we ze allemaal stuk voor stuk uit.

1. Gebruik een wimperserum

Door een goed wimperserum te gebruiken krijg je op de lange termijn vollere wimpers. Een wimperserum zorgt er namelijk voor dat de wimpers gezond en sterk blijven. Door een serum voor je wimpers te gebruiken krijg je niet alleen volle, maar ook langere wimpers. Er zijn verschillende wimperserums op de markt. Let er daarbij altijd op dat het gaat om een wimperserum dat geen bimatoprost bevat. Dit stofje kan er namelijk voor zorgen dat de kleur van je oog verandert. Merken die veilige wimperserums hebben zijn onder andere Super Lash, Ardell Lashes, Grande Cosmetics en RevitaLash.

Super Lash Wimperserum

Super Lash Wimperserum

Ardell Brow & Lash Growth Accelerator

Ardell Brow & Lash Growth Accelerator kopen

GrandeLash Wimperserum 2 ml

GrandeLash Wimperserum

RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml

RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml

2. Breng eyeliner aan bij de wimperrand

Door een dun zwart lijntje direct boven je wimperrand aan te brengen creëer je optisch vollere wimpers. Door het zwarte randje lijkt het namelijk net alsof je vollere wimpers hebt. Je kunt dit ook prima doen met een zwart of donkerbruin oogpotlood. Ook kun je ervoor kiezen om oogpotlood op de waterlijn van je bovenste wimpers aan te brengen. Als je een oogpotlood gebruikt in plaats van een eyeliner is het aangeraden om een waterproof oogpotlood te gebruiken. Wil je maximaal resultaat behalen? Gebruik dan de GrandeLiner Lash Boosting Eyeliner. Deze vloeibare eyeliner bevat het GrandeLash wimperserum en is intens gepigmenteerd en waterproof. Met de GrandeLiner lijkt het net alsof je vollere en donkere wimpers hebt. Op den duur zul je die ook krijgen door het krachtige serum in de eyeliner.

GrandeLiner Lash Boosting Eyeliner

GrandeLiner Lash Boosting Eyeliner kopen

3. Gebruik een mascara primer

Nog niet heel bekend, maar wel super effectief is de mascara primer. Door een mascara primer of mascara basis te gebruiken creëer je snel en eenvoudig vollere wimpers. Met een mascara primer breng je een basis laagje aan, voordat je je mascara aanbrengt. Het voordeel hiervan is dat door dit extra laagje de wimpers veel voller ogen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je mascara langer blijft zitten. Dat is perfect, want zo vang je twee vliegen in één klap. Een mascara primer breng je op dezelfde manier aan als een gewone mascara, waardoor deze extra stap bijna geen tijd kost. De meeste mascara primers zijn wit, maar nadat je een zwarte mascara hebt aangebracht zie je hier helemaal niks meer van.

4. Schaf een mascara met vezels aan

Er zit een groot verschil tussen een mascara die meer lengte geeft en een mascara die je wimpers meer volume geven. Wanneer je op zoek bent naar een mascara die je wimpers meer volume geven is een mascara met vezels zeker aan te raden. Een fijne mascara om hiervoor te gebruiken is de Ardell Wispies Fiber Building Mascara Jet Black. Deze mascara bevat fijne vezels die zich aan de wimperhaartjes hechten. Doordat de vezels aan je eigen wimpers blijven plakken ogen de wimperhaartjes een stuk voller. Zo creëer je snel en eenvoudig het zogeheten false lash effect.

Ardell Wispies Fiber Building Mascara Jet Black

Ardell Wispies Fiber Building Mascara Jet Black kopen

5. Laat wimperextensions zetten

Wanneer je geen zin hebt in gedoe met mascara kun je voor wimperextensions kiezen. Wimperextensions blijven ongeveer 4 tot 6 weken zitten en in de tussentijd hoef je er niks meer aan te doen. Het is dus een erg makkelijke manier om voor vollere wimpers te gaan. One by One en Russian Volume wimperextensions kun je laten zetten door een wimperstylist. Ga je liever zelf aan de slag? Individual lashes kun je zelf eenvoudig zetten. Het enige wat je nodig hebt zijn individual lashes en een semi-permanente wimperlijm voor individual lashes en wimperlijm remover. Je kunt zelf bepalen hoeveel volume je wilt door weinig of juist veel wimperplukjes toe te voegen. Ook kun je zelf de lengte bepalen van de individual lashes, zodat je een natuurlijke of juist meer glamorous look kunt creëren. Populaire merken die kwalitatief goede individual lashes in hun assortiment hebben zijn onder andere Red Cherry Lashes, Ardell Lashes en Eylure.

6. Meer volume met nepwimpers

Natuurlijk kun je ook gewoon gaan voor een paar mooie nepwimpers. Deze breng je binnen no-time aan. De nepwimpers van tegenwoordig zijn erg natuurlijk, zodat niemand ziet dat je nepwimpers draagt. Bijvoorbeeld de Ardell Naked Lashes 422 zijn niet van echte wimperhaartjes te onderscheiden. Het fijne aan nepwimpers is dat je ze er aan het eind van de avond ook zo weer af haalt. Met een paar mooie nepwimpers weet je zeker dat het aan volume niet zal ontbreken.

Ardell Naked Lashes 422

Ardell Naked Lashes 422 kopen


29 april 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024