Facebook Pixel

Top 8 beste nepwimpers voor monolid ogen

Top 8 beste nepwimpers voor monolid ogen
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 8 beste nepwimpers voor monolid ogen

Wanneer je monolid ogen hebt staan nepwimpers echt prachtig. Monolid ogen kunnen bijvoorbeeld dramatische nepwimpers goed hebben. Vergeleken met andere oogvormen hebben monolids minder diepte. Met behulp van nepwimpers kun je de ogen meer diepte en definitie geven. Welke nepwimpers je het beste kunt dragen als je monolid eyes hebt? Daar vertellen we je in deze blog meer over. Of je nu op zoek bent naar mooie natuurlijke lashes voor een dagelijkse look of prachtige glamour wimpers. Hier vind je een lijstje met de top 7 beste nepwimpers voor monolid ogen.

1. Ardell Lashes 174

Ardell Lashes #174

De zachte Ardell Lashes 174 zijn korte nepwimpers die de monolid ogen op een subtiele wijze meer definitie geven. Door het multi-layered effect en de mooie krul krijgen de ogen een stralende open blik. De wimperhaartjes voelen superzacht aan en lijken net echt. Dit zijn absoluut de perfecte alledaagse nepwimpers voor monolids.

2. Eylure Naturals 070

Eylure Naturals 070

Voor een fantastische eye-opening flutter zit je met de Eylure Naturals 070 helemaal goed. Deze vederlichte nepwimpers hebben wimperhaartjes met verschillende lengtes. Door het piekerige effect worden de monolids op een prachtige wijze geopend en lijken de ogen optisch groter. De elegante Eylure Naturals 070 zijn ideaal voor een natuurlijke make-up look.

3. Ardell Studio Effects 230

Ardell Studio Effects 230

De Ardell Studio Effects 230 zijn glam nepwimpers die veel volume geven. Ardell heeft de nepwimpers gecreëerd door de Ardell Cluster Wispies 603 en Ardell Cluster Wispies 600 met elkaar te combineren voor extra volume en definitie. Met deze wimpers ontstaat er een mooie open blik die de ogen optisch groter laat lijken. De Ardell Studio Effects 230 zijn gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar. De valse wimpers geven veel volume en medium lengte, waardoor ze geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Door de hoge kwaliteit gaan de wimpers bij zorgvuldig gebruik erg lang mee en kun je ze meerdere keren gebruiken.

4. Red Cherry Lashes 213

Red Cherry Lashes #213

De Red Cherry Lashes 213 zijn perfect voor als je op zoek bent naar mooie natuurlijke nepwimpers die je ogen net even dat beetje extra geven. Door de wispy wimperhaartjes zorgen deze nepwimpers voor een natuurlijk effect. De Red Cherry Lashes 213 geven de monolids subtiel meer volume. Ben je op zoek naar natuurlijke nepwimpers die goed staan bij een everyday make-up look? Dan zijn deze wimpers zeker geschikt. Bij zorgvuldig gebruik kun je de wimpers meerdere keren gebruiken.

5. Tatti Lashes Mink Lashes TL17

Tatti Lashes Mink Lashes TL17

De Tatti Lashes Mink Lashes TL17 zijn prachtige glam wimpers. Door de extra gekrulde wimperhaartjes wordt er een fluffy en wispy effect gecreëerd. Deze valse wimpers blenden perfect met de eigen natuurlijke wimperhaartjes. De mooie krul benadrukt het eye opening effect. Perfect voor diegenen met monolids! De wimpers zijn gemaakt van echte mink haartjes, daardoor zijn ze ontzettend licht en erg comfortabel om te dragen. De Tatti Lashes Mink Lashes TL17 geven op natuurlijke wijze meer glam aan jouw ooglook.

6. SOSU by SJ Premium Lashes Lucy

SOSU by SJ Premium Lashes Lucy

SOSU by SJ Premium Lashes Lucy zijn volle wimpers die de monolids meer laat opvallen. Met deze nepwimpers voeg jij in enkele seconden meer glamour toe aan jouw make-up look. Door de flared vorm van deze nepwimpers creëer je een zwoele oogopslag waar niemand omheen kan! De wimpers zijn met de hand gemaakt van 100% natuurlijk haar.

7. Lash Pop Lashes Cantaloupe with Me

Lash Pop Lashes Cantaloupe with Me

Op nummer 7 staan de Lash Pop Lashes Cantaloupe with Me wimpers. Deze piekerige nepwimpers zijn ideaal voor monolid ogen. Door het spiky en wispy effect wordt er extra diepgang en karakter toegevoegd aan de ogen. Deze nepwimpers hebben een ronde vorm, waardoor ze voor een open oogopslag zorgen. Ook lijken de ogen daardoor optisch groter. De Cantaloupe With Me wimpers geven vrij veel volume.

8. Kara Lashes DW

Kara Lashes #DW

Last but definitely not least, de Kara Lashes DW. Deze budget nepwimpers geven je lashes een subtiele hoeveelheid lengte en volume. Bij de Kara Lashes DW zijn de wimperhaartjes aan de buitenste ooghoeken het langst, waardoor er een prachtig cat-eye effect ontstaat. De wimpers zijn gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar. Deze wispy nepwimpers zijn perfect om je everyday look net even wat extra’s te geven, zonder dat het ‘too much’ wordt.

14 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024