Facebook Pixel

Wimpers laten groeien met deze tips

Wimpers laten groeien met deze tips
Categorie: Tips Wimperserum
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Wimpers laten groeien met deze tips

Wil jij je wimpers sneller laten groeien? Of zou je graag langere wimpers willen hebben? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je. Het goede nieuws is dat lange, natuurlijke wimpers niet veel geld kosten. Het enige dat je nodig hebt is geduld. Hoe snel groeien wimpers? Voor volle, lange wimpers heb je minimaal één maand tijd nodig. Met een aantal eenvoudige beauty tips zorg je er echter voor dat de groei van jouw wimpers optimaal wordt gestimuleerd. Hieronder ontdek je tips voor een betere wimpergroei!

Gebruik een olie voor sterkere wimpers

Wellicht de meest effectieve methode om de wimpergroei te stimuleren, is het toepassen van olie. Met diverse oliën laat je je wimpers sterker en dikker worden. Ook groeien ze daarnaast sneller. Enkele voorbeelden van oliën die je bij uitstek kunt gebruiken, zijn castorolie, kokosolie, olijfolie, avocado olie, sesamolie, amandelolie en arganolie. Belangrijk is vooral dat de olie koudgeperst, puur en 100% natuurlijk is. Uiteraard kun je ook een mix maken van een aantal oliën om je wimpers sneller te laten groeien. Iedere avond voordat je gaat slapen, breng je de olie aan met een watje of wattenstaafje. Vervolgens laat je het de hele nacht inwerken. De volgende ochtend was je de olie met lauwwarm water van je gezicht. Naast dat olie geweldig werkt voor je wimpers, stimuleert het ook de groei van je wenkbrauwen, gaat je haar glanzen en is het een perfect middel voor je huid.

Verwijder oogmake-up zorgvuldig voor het slapen

Voor mooie, lange wimpers is een goede verzorging enorm belangrijk. Te lang en teveel make-up dragen is bijvoorbeeld niet goed voor je wimpers. Verwijder daarom altijd je oogmake-up voor het slapengaan. Op die manier krijgen je wimpers tijd om te rusten van de hoeveelheid make-up. Let er wel op dat je de oogmake-up er voorzichtig afhaalt. Wrijf niet hardhandig over je wimpers en ogen heen. Dit beschadigt namelijk je wimpers en zorgt ervoor dat de haartjes loslaten. Gebruik bovendien natuurlijke producten, zoals amandelolie. Bij dit soort oliën hoef je niet hard in je ogen te wrijven. Verder is het van belang dat je wimpers volledig schoon en make-up vrij zijn. Het aanbrengen van een olie voor de nacht heeft anders weinig zin.

Gebruik geen waterproof mascara

Waterproof mascara is een vrij hardnekkig product dat zich zeer sterk hecht aan je wimpers. Om die reden kan waterproof mascara bijvoorbeeld wel tegen een heftige regenbui. Op zich is dat natuurlijk prettig bij het dragen van make-up. Als je echter de mascara wilt verwijderen, moet je wel hard over je ogen en wimpers wrijven om het er helemaal af te krijgen. Dit komt de groei van je wimpers niet ten goede. De krachtige formule van de mascara zorgt er dus uiteindelijk voor dat de wimpers gevoeliger worden en afbreken.

Gebruik vaseline, aloë vera en vitamine E om je wimpers te laten groeien

Naast olie zijn er tal van producten die uitstekend zijn om jouw wimpers sneller te laten groeien. Gebruik bijvoorbeeld vaseline, aloë vera en vitamine E voor sterkere wimpers. Breng de vaseline en aloë vera iedere avond aan met een wattenstaafje. Voor vitamine E open je de capsule en breng je het product aan op je wimperrand. Na verloop van tijd krijg je langere en dikkere wimpers.

Eet gezond om wimpergroei te stimuleren

Hoe groeien je wimpers sneller? Net als bij je hoofdhaar, hebben ook je wimpers voldoende proteïne, vitamines, mineralen en goede vetten nodig om zich te kunnen ontwikkelen. IJzer speelt bovendien een belangrijke rol bij het in stand houden van de haarzakjes en het voorkomen van het uitvallen van wimpers. Daarom is het voor de wimpergroei stimuleren enorm belangrijk om gezond te eten.

Borstel voor volle wimpers

Het klinkt wellicht vreemd, maar het borstelen van je wimpers stimuleert de wimpergroei. Er zijn hiervoor unieke wimperborsteltjes te koop die ook stof en vuildeeltjes van je wimpers verwijderen. Daarnaast ondersteunt het borstelen de bloedcirculatie, wat uitstekend werkt voor je wimpers.

Jacky M Mascara Brush

Jacky M Mascara Brush

Wimpers laten groeien met een wimpergroei serum

De ultieme manier om je wimpers sneller te laten groeien is met een wimperserum. Met een wimperserum worden de wimperhaartjes intensief verzorgd. Na enkele weken zijn de wimpers langer, voller en gezonder. Een goede wimperserum is het bekroonde RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml dat de breekbare en broze wimperharen tegengaat. Bovendien wordt de glans, flexibiliteit en hydratatie van de wimpers versterkt. Je hoeft het serum slechts één keer per dag aan te brengen op de haaraanzet. In slechts een paar weken tijd creëer je de optimale wimpers voor een waanzinnige uitstraling.

RevitaLash Advanced Wimperserum

RevitaLash Advanced Wimperserum

Wimperserum met bimatoprost

Sommige mensen kiezen ervoor om geen gebruik te maken van een wimperserum, omdat ze denken dat alle serums bimatoprost bevatten. Een aantal nare bijwerkingen van bimatoprost is dat het de ogen kan irriteren, het zicht kan vertroebelen en een verkleuring van de huid rondom de ogen kan geven. Als cosmetica of cosmetisch ingrediënt is bimatoprost om die reden niet meer toegestaan in Europa. In de shop worden er dan ook geen wimperserums verkocht die bimatoprost bevatten.

25 juni 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024