Facebook Pixel

Magnetische wimpers aanbrengen doe je zo

Magnetische wimpers aanbrengen doe je zo
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Magnetische wimpers aanbrengen doe je zo

We krijgen vaak de vraag wat magnetische wimpers zijn en hoe ze nou precies werken. We kunnen alvast verklappen dat magnetische wimpers aanbrengen ontzettend makkelijk is! Het fijne aan magnetische nepwimpers is dat je geen gebruik meer hoeft te maken van wimperlijm. Geen geknoei meer met lijmresten je kunstwimpers gaan een stuk langer mee. Hoe breng je magnetische wimpers aan? Daar kom je nu achter.

Wat zijn magnetische wimpers

Magnetische wimpers bestaan uit twee delen, namelijk een stripwimper voor aan de bovenkant en een stripwimper voor aan de onderkant van je eigen wimpers. Op elke nepwimper zitten minuscule magneetjes. Door die magneetjes blijven de wimpers aan elkaar plakken. Een deel gaat boven je natuurlijke wimpers en het andere deel gaat eronder. De magneet wimpers klikken door de kleine magneetjes vast aan je eigen wimpers.

Aanbrengen van magnetische wimpers

Magnetische wimpers aanbrengen is vrij simpel. Je hoeft niet meer te prutsen met wimperlijm, gewoon klikken en je bent klaar. In het begin is het misschien nog even wennen, maar je zult het snel onder de knie hebben. Om je een beetje opweg te helpen hebben we onderstaand een stappenplan.

1. Leg de bovenste magnetische wimper goed

Magnetische nepwimpers bestaan uit twee gedeeltes, een wimperstrip voor boven je eigen wimpers en een wimperstrip voor eronder. Begin met het bovenste gedeelte van de magnetische wimper. Leg deze wimper bovenop je eigen natuurlijke wimpers. Plaats ze direct op de goede plek, voordat je verder gaat met de volgende stap. De nepwimper die bovenop de natuurlijke wimpers moet worden geplaatst herken je aan de magneetjes die aan de onderkant van de wimper zijn bevestigd.

2. Positioneer de onderste magnetische wimper

Pak de onderste magnetische wimpers vast met een wimper applicator of gebruik je vingers. Bij de magneet wimper die onder de natuurlijke wimpers moet worden geplaatst zitten de magneetjes aan de bovenkant. Kantel de magnetische wimpers een ietsjes, zodat de magneetjes een beetje naar boven wijzen. Zo kun je de magnetische nepwimper makkelijk tegen de wimperrand aan plakken.

3. Houd dicht tegen natuurlijke wimperrand aan

Zorg ervoor dat je de magnetische wimpers zo dicht mogelijk tegen de wimperrand houdt voor het mooiste resultaat. Gebruik je vingers om de bovenste kunstwimper zachtjes tegen je wimperrand aan te duwen.

4. Klik de magnetische wimpers vast

Wanneer je de magnetic lashes gaat samenklikken raden we aan om aan de buitenkant te beginnen. Klik het bovenste en onderste magneetje in de buitenste hoek aan elkaar. Als deze goed zitten kun je de rest van de magneetjes ook connecten.

Magnetische wimpers aanbrengen met magnetische wimper applicator

Er bestaan speciale magnetische wimper applicators voor magnetische nepwimpers. Bij sommige soorten magnetische wimpers zit er zelfs een magnetische wimper applicator inbegrepen. Kunstwimpers aanbrengen kan haast niet makkelijker en sneller met behulp van de wimper applicator. Plaats de bovenste stripwimper aan de bovenkant van de magnetische wimper applicator en de onderste stripwimper aan de onderkant. Breng de wimper applicator zo dicht mogelijk tegen je wimperrand aan en knijp samen.

Magnetische wimpers verwijderen

Voor het verwijderen van magnetische wimpers heb je eigenlijk helemaal geen uitleg nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de magnetische nepwimpers voorzichtig van elkaar los te trekken. Bewaar de valse wimpers vervolgens in de verpakking voor hergebruik. Zo simpel is dat!

De beste magnetische wimpers

Er zijn veel verschillende soorten magnetische nepwimpers te verkrijgen. Van natuurlijke tot glamour magnetische nepwimpers. Ook kun je er voor kiezen om accent wimpers te gebruiken, waarmee je alleen plaatselijk wat meer volume aanbrengt. Kun je niet kiezen tussen het grote aanbod magnetische wimpers? Lees dan onze blog: Top 8 magnetische nepwimpers. Hier hebben we de mooiste en populairste magnetische wimpers voor je op een rijtje gezet.

30 november 2019
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024