Facebook Pixel

Dit zijn de verschillende soorten Ardell Wispies

Dit zijn de verschillende soorten Ardell Wispies
Categorie: Nepwimpers, Tips
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Dit zijn de verschillende soorten Ardell Wispies

De Ardell Wispies zijn wereldwijd een van de best verkochte nepwimpers allertijden. Deze klassieke wimpers van het populaire Amerikaanse wimpermerk Ardell zijn niet meer weg te denken. De wimpers geven subtiel meer lengte en volume, daarom zijn ze voor iedere gelegenheid geschikt. Door het kriskras patroon vallen je natuurlijke wimperhaartjes mooi samen met de haartjes van de nepwimpers. Bij de Wispies zijn de wimperhaartjes in het midden het langst. De ronde vorm van de wimpers zorgt voor een stralende eye-opening effect. Inmiddels zijn er veel verschillende varianten van de Ardell Wispies nepwimpers. Hier lees je alles over de verschillende Wispies wimpers van Ardell. Zo wordt het kiezen van een paar Ardell Wispies een stuk makkelijker.

Ardell Wispies

Ardell Wispies

De meest bekende wimpers zijn de normale Ardell Wispies. Kenmerkend aan alle Ardell Wispies is dat de wimperhaartjes in het midden van de nepwimpers het langst zijn. Door de ronde vorm wordt er een open blik gecreëerd en worden de ogen optisch vergroot. Deze wimpers zijn dan ook ideaal voor mensen die de ogen groter willen laten lijken. De Ardell Wispies geven lengte en volume, maar blijven door het kriskras patroon toch natuurlijk.

Ardell Lashes Baby Wispies

Ardell Baby Wispies

Soms heb je aan een beetje volume genoeg. Om die reden zijn de Ardell Wispies ook verkrijgbaar in een extra korte variant, namelijk de Ardell Lashes Baby Wispies. Deze korte nepwimpers zijn perfect voor mensen met kleinere ogen of een bril. De Ardell Baby Wispies zijn subtiele nepwimpers die elke daytime look afmaakt.

Ardell Lashes Wispies 122

Ardell Wispies 122 kopen

Vind je de normale Wispies te lang en de Baby Wispies te kort? Ardell heeft iets wat daar tussenin zit. De Ardell Wispies 122 geeft jouw wimpers volume en een beetje lengte. Door de gepatenteerde Invisiband Technology voelen de nepwimpers comfortabel aan op de ogen en zien ze er natuurlijk uit.

Ardell Lashes Wispies 700

Ardell Wispies 700

De Ardell Lashes Wispies 700 zijn mega lange nepwimpers die veel impact maken. Deze nepwimpers helpen jou met het creëren van mooie grote bambi ogen. Door de wispy style blijven deze lange nepwimpers natuurlijk ogen. Als je van lange wimpers houdt dan zijn deze nepwimpers perfect.

Ardell Faux Mink Wispies

Ardell Faux Mink Wispies

De Ardell Faux Mink Wispies heeft de meest natuurlijke wimperhaartjes van alle Wispies nepwimpers van Ardell. De normale Ardell Wispies zijn gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar. De Faux Mink Wispies zijn gemaakt van zijdezachte faux mink vezels. Hierdoor zijn de wimperhaartjes van de Faux Mink Wispies zachter en dunner dan de rest van de Wispies varianten. Daarnaast loopt elk wimperhaartje van de Faux Mink Wispies taps toe en zijn ze niet zoals de andere Wispies recht afgesneden. Door de faux mink vezels zijn deze nepwimpers erg licht en voel je ze niet zitten tijdens het dragen.

Ardell Double Up Wispies

Ardell Double Up Wispies

De Ardell Double Up Wispies zijn perfect voor wanneer je meer glamour wilt toevoegen aan je ooglook. Deze wimpers hebben twee keer zoveel wimperhaartjes als de gewone Ardell Wispies. Met deze multi-layered nepwimpers creëer je een schitterende volle lash look. De Ardell Double Up Wispies zijn dan ook perfect om naar een speciale gelegenheid te dragen als een avondje uit. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor een natuurlijke dagelijkse look. Met deze volle nepwimpers leg je echt de nadruk op jouw ogen en creëer je een schitterende eye-opening effect.

Ardell Studio Effect Wispies

Ardell Studio Effect Wispies

De Ardell Studio Effects Wispies zijn eigenlijk de normale Ardell Wispies, maar dan met 4 extra clusters wimpers in het midden. Deze nepwimpers leggen de nadruk op het midden van het oog. Het eye-opening effect wordt met de Studio Effect Wispies nog meer benadrukt. De ogen worden optisch vergroot voor een extra stralende open blik. De Ardell Studio Effect Wispies zijn perfect voor wie meer glam wilt toevoegen aan zijn ooglook.

Ardell Magnetic Lashes Wispies

Ardell Magnetic Lashes Wispies

Gebruik je liever geen wimperlijm? Dan zijn de Ardell Magnetic Lashes Wispies zeer geschikt om je ooglook mee af te maken. Deze magnetische wimpers zijn ook ideaal voor diegenen die gevoelig of allergisch zijn voor latex of wimperlijm. De Ardell Magnetic Lashes Wispies breng je aan door middel van kleine magneetjes. Door de magneetjes van de onderste en bovenste wimper op elkaar te plaatsen blijven de wimpers perfect zitten. De magnetische nepwimpers zijn iets voller dan de gewone Ardell Wispies, omdat ze bestaan uit twee wimperstukjes. Het voordeel van deze magnetische wimpers is dat ze aan het einde van de dag weer gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Doordat je geen wimperlijm gebruikt gaan de magnetic lashes veel langer mee dan normale nepwimpers.

Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies

Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies

De Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies zijn nepwimpers die je met behulp van magnetische eyeliner aanbrengt. In tegenstelling tot de Ardell Magnetic Lashes Wispies zijn deze wimpers qua stijl precies hetzelfde als de normale Ardell Wispies. Deze wimpers breng je aan in twee simpele stappen. Allereerst breng je de magnetische eyeliner op de wimperrand aan, zoals je met een normale eyeliner ook zou doen. Vervolgens plaats je hierop de magnetische wimpers. Door de magnetische eyeliner blijven de magnetische nepwimpers de hele dag perfect zitten.

23 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024