Facebook Pixel

Beauty musthave: Ardell Magnetic Lashes

Beauty musthave: Ardell Magnetic Lashes
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Beauty musthave: Ardell Magnetic Lashes

De populaire Ardell Magnetic Lashes zijn echte beauty musthaves die je moet hebben geprobeerd. Met behulp van magneetjes breng je de nepwimpers snel aan en haal je ze er ook weer gemakkelijk af. Ardell heeft verschillende soorten magnetische nepwimpers uitgebracht. Naast de magnetische wimpers is er ook een magnetische eyeliner verkrijgbaar van Ardell. Welke verschillende soorten magnetische wimpers van Ardell er allemaal zijn lees je hier.

Nieuwe trend onder nepwimpers

De magnetische nepwimpers van het populaire Amerikaanse wimpermerk Ardell Lashes zijn niet meer weg te denken. Ardell heeft de meeste populaire stripwimpers uitgebracht in een magnetische variant, zoals de Ardell Magnetic Lashes Wispies en de Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies. Het gebruik van magnetische wimpers brengt heel veel voordelen met zich mee. Je hoeft nooit meer wimperlijm te gebruiken. Ook zijn ze ideaal voor mensen met een allergie voor wimperlijm. De nepwimpers gaan veel langer mee, omdat je geen wimperlijm gebruikt. Het verwijderen van de magneet wimpers gaat een stuk makkelijker en sneller dan bij gewone nepwimpers. Ze mogen dan iets prijziger zijn, maar daar krijg je uiteindelijk dan ook een hoop voor terug!

Ardell Magnetic Lashes

Inmiddels heeft Ardell een groot aanbod aan Magnetic Lashes. De meest populaire nepwimpers van Ardell vind je terug in een magnetische variant. Een van de bestsellers is de Ardell Magnetic Lashes Wispies. Met behulp van 2 magnetische wimpers, een bovenwimper en een onderwimper, creëer je een Wispies look. Door de brede wimperband van de Ardell Magnetic Lashes wordt er over de gehele wimperrand volume en lengte gegeven.

Wil je echt een volle lash look die perfect is voor een feestje? De Ardell Magnetic Lashes Double Wispies zijn de magnetische wimpers waarnaar je op zoek bent. Vind je de Magnetic Lashes Wispies mooi, maar mogen ze iets langer? Dan zijn de Ardell Magnetic Lashes 113 de magnetische kunstwimpers voor jou.

Ardell Magnetic Lashes Wispies

Ardell Magnetic Lashes Wispies

Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies

Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies

Ardell Magnetic Lashes 113

Ardell Magnetic Lashes 113

Ardell Pre-Cut Magnetic Lashes

Naast hele Magnetic Lashes vind je in het assortiment ook de Ardell Pre-Cut Magnetic Lashes. Bij de Pre-Cut Magnetic Lashes zijn de onderste nepwimpers als het ware in 2 delen geknipt. De Pre-Cut magnetische wimpers breng je in delen aan, daardoor zijn ze iets makkelijker om aan te brengen. Vooral voor beginners zijn de magnetische pre-cut wimpers van Ardell Lashes een hele goede optie.

Met magnetische wimpers kun je makkelijk en snel een natuurlijke look afmaken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Magnetic Lashes Pre-Cut 110. Ook prachtige glamour wimpers die zeer geschikt zijn voor een feestje vind je terug in de collectie, zoals de Ardell Magnetic Lashes Pre-Cut Demi Wispies.

Magnetic Lashes Pre-Cut 110

Ardell Magnetic Lashes Pre-Cut Demi Wispies

Ardell Magnetic Lashes Pre-Cut Demi Wispies

Ardell Magnetic Lashes Pre-Cut Demi Wispies

Ardell Magnetic Lashes Accents

Ardell heeft natuurlijk ook iets bedacht voor wimperdragers die een super natuurlijke look willen. Voor die mensen hebben zij de Ardell Magnetic Accent Lashes uitgebracht. De wimperband van de magnetische accent wimpers zijn even lang als de helft van de normale Magnetic Lashes. Door de korte wimperband wordt de nadruk gelegd op de buitenste ooghoeken. Met magnetische accent wimpers creëer je heel eenvoudig een subtiele look die geschikt is voor iedere dag.

Een aanrader is de Ardell Magnetic Lashes Accents 003. De Magnetic Accent Lashes 003 zijn wispies-style accent wimpers. Door de flared vorm wordt het cat-eye effect vergroot. Perfect voor als je een flirty touch wilt toevoegen aan jouw make-up look.

Magnetic Accent Lashes 003

Ardell Magnetic Lashes Accents #003

Ardell Magnetic Liner & Lash

De nieuwste wimper innovatie van het moment is de Ardell Magnetic Liner & Lash. Deze magnetische nepwimpers breng je aan door middel van een magnetische eyeliner. Je brengt een aantal laagjes van de magnetische eyeliner op dezelfde manier aan zoals je dit met een gewone eyeliner ook doet. Vervolgens kun je de magneet nepwimpers op de magnetische eyeliner klikken en je nepwimpers blijven de hele dag perfect zitten.

De Ardell Magnetic Liner & Lash zijn net als de gewone magnetische nepwimpers in veel verschillende stijlen verkrijgbaar. Onder andere de populaire Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies zijn verkrijgbaar, maar ook de subtiele accent wimpers als de Ardell Magnetic Liner & Lash Accent 002.

Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies

Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies

Ardell Magnetic Liner & Lash Accent 002

Ardell Magnetic Liner & Lash Accent 002

Ardell Magnetic Gel Liner

De magnetische eyeliner van Ardell zijn ook los te verkrijgen. Dit is ideaal voor wanneer je de gewone Ardell Magnetic Lashes al in huis hebt. Alle Ardell Magnetic Lashes kun je namelijk ook gebruiken in combinatie met de Ardell Magnetic Gel Liner. Je hoeft hier dus niet per se de Ardell Magnetic Liner & Lash wimpers voor te kopen.

Ardell Magnetic Gel Liner

Ardell Magnetic Gel Liner

Magnetische wimpers aanbrengen

Zoals je misschien al had verwacht is het aanbrengen van magnetische wimpers net even iets anders dan het aanbrengen van gewone stripwimpers met wimperlijm. Echter is het aanbrengen van magnetic lashes helemaal niet lastig, wat door veel mensen wel wordt gedacht. Het aanbrengen van magnetische wimpers is net zo makkelijk als het aanbrengen van gewone valse wimpers. Vind je het toch nog wat lastig? Geen probleem, wij hebben er een uitgebreide blog over geschreven. In de blog ‘Magnetische wimpers aanbrengen doe je zo’ vind je een duidelijke uitleg en een stappenplan. Hiermee wordt het aanbrengen van magnetic lashes ook voor jou een fluitje van een cent.

7 februari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024