Facebook Pixel

Nepwimpers of mascara?

Nepwimpers of mascara?
Categorie: Nepwimpers, Make-up Tips
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Nepwimpers of mascara?

Veel mensen hebben een specifieke voorkeur en gebruiken alleen mascara of dragen juist iedere dag nepwimpers. Waarom je voor een bepaald product gaat hangt af van verschillende factoren. Ben jij er nog niet helemaal uit welk product het best bij jou past? In deze blog lichten we alle belangrijke aspecten toe van mascara en nepwimpers en vergelijken we deze met elkaar. Zo kun je zelf bepalen welk product het best bij jouw persoonlijke voorkeuren past.

Tijdwinst met nepwimpers of mascara?

Met welke van de twee producten je de meeste tijd bespaart hangt helemaal af van jezelf. Mascara heeft bijna iedereen wel eens gebruikt en dit gaat in principe vrij snel. Binnen een paar minuten heb jij je mascara goed aangebracht. Wanneer je voor het eerst nepwimpers gebruikt zul je zien dat dit in het begin wat langer kan duren. Geef niet meteen op, want na een aantal keer oefenen zul je zien dat het aanbrengen van nepwimpers minstens net zo snel gaat als het aanbrengen van mascara. Breng je nepwimpers echt dagelijks aan, dan zul je zien dat dit uiteindelijk zelfs sneller is dan mascara. Het vergt alleen even wat oefening. Zowel het aanbrengen van mascara als valse wimpers is erg gemakkelijk, dus daar hoef je het in ieder geval niet om te laten. Als je kijkt naar alleen de praktische redenen ben je bij beide erg goed af.

Verschillende looks met mascara en valse wimpers

Wat ook bepalend is in je keuze is de look waarvoor je wilt gaan. Mascara geeft een hele natuurlijke look die je echt overal naartoe kunt dragen. Als je iets meer volume wilt kun je meerdere laagjes aanbrengen, maar een opvallende glamour look is lastig te creëren met mascara. Met de valse wimpers van tegenwoordig kun je eigenlijk alle kanten op. Waar vroeger nepwimpers vaak nog heel opzichtig waren en alleen op de rode loper gedragen werden, zijn de nepwimpers van tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Bekende merken als Ardell en Lilly Lashes verkopen tegenwoordig heel natuurlijke wimpers die je niet ziet zitten. Maar voor een meer opvallende look zijn valse wimpers ook ideaal. Kortom, met nepwimpers kun je alle kanten mee op. Wil je een natuurlijke look? Dan kun je kiezen tussen mascara en nepwimpers. Wil je jouw ogen echt iets extra’s geven of laten opvallen? Dan raden we valse wimpers aan.

Lilly Lashes 3D Faux Mink Miami

Lilly Lashes 3D Faux Mink Miami

Lilly Lashes 3D Faux Mink Miami

Wat blijft langer zitten

Als het gaat om de houdbaarheid tijdens het dragen blijven zowel mascara als nepwimpers goed zitten totdat je het eraf haalt. Bij mascara hangt het wel gedeeltelijk af van de soort mascara, namelijk normaal of waterproof. Gewone mascara kan gedurende de dag uitlopen of voor vlekken zorgen. Dit probleem heb je met waterproof mascara niet. Waterproof mascara blijft zitten, totdat je het zelf eraf haalt. Voor nepwimpers geldt hetzelfde. Wanneer je in de ochtend valse wimpers aanbrengt blijven deze de hele dag perfect zitten, totdat je ze er voor het slapengaan weer af haalt. Kortom, als je kijkt naar de houdbaarheid van nepwimpers en mascara maakt het niet zo heel veel uit voor welk product je gaat.

Zijn nepwimpers duurder dan mascara?

Veel mensen denken dat nepwimpers duurder zijn dan mascara, maar het verschil is eigenlijk helemaal niet zo groot. Tegenwoordig zijn er heel veel budget wimpers die van erg goede kwaliteit zijn, waardoor ze lang mee gaan. De valse wimpers van Red Cherry kunnen bijvoorbeeld bij zorgvuldig gebruik wekenlang mee gaan. Als je dit vergelijkt met de gemiddelde prijs van een mascara valt het verschil wel mee. Gebruik je nepwimpers van luxe merken als Lilly Lashes en House of Lashes dan zijn nepwimpers bij dagelijks gebruik wel duurder dan een mascara. Het hangt dus een beetje af van de mascara en de nepwimpers die je gebruikt.

House of Lashes Iconic Mini

House of Lashes Iconic Mini

Verschillende producten voor verschillende gelegenheden

Of je mascara of nepwimpers gebruikt hangt af van de gelegenheid, maar ook wat je gewend bent om te gebruiken. Veel mensen gebruiken mascara op dagelijkse basis en nepwimpers voor een bijzondere gelegenheid, zoals een feestje of bruiloft. Natuurlijk kun je valse wimpers ook dagelijks gebruiken. Kies dan voor een paar natuurlijke wimpers, zoals de Naked Lashes van Ardell. Voor een bijzondere gelegenheid kun je dan uitpakken met een mooi paar nepwimpers die je ooglook echt laten opvallen. Voor een feestje of avond uit raden we aan om een paar volle nepwimpers te gebruiken. Op deze manier leg je de nadruk op jouw ogen.

Ardell Naked Lashes 424

Ardell Naked Lashes 424

31 maart 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024