Facebook Pixel

Nepwimpers naar school dragen of niet?

Nepwimpers naar school dragen of niet?
Categorie: Nepwimpers, Tips
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Nepwimpers naar school dragen of niet?

We zien de vraag vaak voorbij komen: Kun je nepwimpers naar school dragen of is dat te opvallend? Allereerst moet je natuurlijk doen waar jij jezelf goed bij voelt. Als je graag nepwimpers wilt dragen, dan moet je dat natuurlijk gewoon doen. Vaak wordt er gedacht dat nepwimpers naar school dragen te overdreven is of dat het teveel moeite kost. Dat is tegenwoordig echt niet meer! In deze blog geven we een aantal redenen waarom nepwimpers juist ideaal zijn om naar school te dragen. Zo kun je zelf makkelijk de afweging maken of je nepwimpers of mascara naar school wilt dragen.

Nepwimpers zien er steeds echter uit

Nepwimpers zijn de afgelopen jaren steeds mooier en natuurlijker geworden. Vroeger zagen nepwimpers er plastic-achtig uit en hadden ze glanzende wimperhaartjes, waardoor je overduidelijk zag dat wimpers nep waren. Tegenwoordig is dat helemaal niet meer het geval. Veel bekende merken hebben nu super natuurlijke nepwimpers in hun assortiment die niet meer van de echte natuurlijke wimpers zijn te onderscheiden. De Naked collectie van Ardell Lashes zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om naar school te dragen. Deze wimpers hebben een transparante wimperband voor een extra natuurlijk uitziende wimperrand. Daarnaast zijn de zijdezachte wimperhaartjes heel subtiel en lijken ze net echt. De Ardell Naked Lashes zijn echt perfect voor net dat beetje extra volume en lengte. Bovendien zijn de wimpers ook nog eens 3D, daardoor blenden ze perfect met je eigen wimperhaartjes. Niemand die het verschil kan zien!

Ardell Naked Lashes 424

Nepwimpers kun je hergebruiken

De kwaliteit van nepwimpers is de laatste jaren enorm vooruitgegaan. Bijna alle valse wimpers kun je tegenwoordig makkelijk een aantal keren opnieuw gebruiken. Het dagelijks dragen van nepwimpers naar school hoeft dus niet duur te zijn. Ga zorgvuldig met de nepwimpers om, maak ze schoon en berg ze netjes op in een lash case. Op die manier kun je lang van de nepwimper gebruikmaken. De prijs hoeft geen reden te zijn om geen nepwimpers te dragen naar school, want als je ze hergebruikt is het eigenlijk best voordelig.

Creëer meer volume met wimperextensions

Naast gewone stripwimpers kun je er ook voor kiezen om individual lashes naar school te dagen. Wimperextensions kun je bij de schoonheidssalon laten zetten, maar je kunt dit ook eenvoudig zelf doen. Dit scheelt een hoop tijd en het zelf aanbrengen van wimperextensions is bovendien een stuk voordeliger. Individual lashes zijn losse wimperplukjes die je naar eigen wens kunt aanbrengen. Je bepaalt zelf hoeveel en welke wimperextensions je aanbrengt dus je kunt het zo natuurlijk of opvallend maken als je wilt. Twee merken die kwalitatief goede en voordelige wimperextensions in hun assortiment hebben zijn Ardell Lashes en Red Cherry Lashes. Deze twee merken hebben wimperextensions in verschillende lengtes. Van extra short tot en met long, je kunt zelf kiezen hoe lang je de wimpers wilt hebben. De hoeveelheid volume kun je ook helemaal zelf bepalen. Plaats een paar clusters wimpers voor een natuurlijke lash look of plak er een paar extra op voor meer volume. Het voordeel van wimperextensions is dat ze, in combinatie met een semi-permanente wimperlijm, tot wel 6 weken blijven zitten. Ideaal, want dit scheelt je in de ochtend veel tijd zodat je wat langer in je bed kunt blijven liggen.

Accent wimpers dragen naar school

Hebben stripwimpers wel jouw voorkeur, maar wil je toch nog een natuurlijker lash look voor school? Dan zijn accent wimpers ideaal. Deze wimpers zijn korter dan een normale stripwimper en gebruik je om de buitenste ooghoeken meer lengte en volume te geven. De Red Cherry Lashes DS03 zijn bijvoorbeeld hele natuurlijke accent wimpers die je ogen net even iets meer lengte en volume geven. Je kunt ook gaan voor magnetische accent wimpers. Deze wimpers blijven door middel van magneetjes aan elkaar plakken en hierbij komt er geen wimperlijm aan te pas. Ideaal voor mensen die gevoelig of allergisch zijn voor wimperlijm. Een paar mooie subtiele accent wimpers zijn zeer geschikt voor een natuurlijke look naar school.

Nepwimpers aanbrengen gaat sneller dan mascara

Je zou het misschien niet zeggen, maar nepwimpers breng je uiteindelijk sneller aan dan mascara. De eerste paar keer dat je nepwimpers aanbrengt zal dit nog wat langer duren dan het aanbrengen van mascara. Het duurt even voordat je de juiste techniek onder de knie hebt. Wanneer je dit eenmaal doorhebt zul je zien dat nepwimpers aanbrengen sneller gaat dan mascara aanbrengen. Daarnaast kan het met mascara nog wel eens zo zijn dat het soms niet helemaal goed gaat en je wimpers niet mooi in model zitten. Met nepwimpers heb je dit probleem niet, zodra ze eenmaal zijn aangebracht zien je wimpers er perfect uit en hoef je hier gedurende de schooldag niks meer aan te doen. Ook het verwijderen van nepwimpers gaat gemakkelijker dan mascara. Nepwimpers heb je binnen enkele seconden verwijderd, terwijl je mascara met een make-up remover eraf moet halen.

Snel nepwimpers aanbrengen voor naar school

Om je nepwimpers zo snel en gemakkelijk mogelijk aan te brengen hebben we een aantal tips voor je. In de ochtend voordat je naar school gaat heb je geen zin om veel tijd te besteden aan jouw uiterlijk. Je blijft liever iets langer in bed liggen. In de blog ‘6 tips voor het aanbrengen van nepwimpers’ vertellen we je meer over hoe je nepwimpers het best kunt aanbrengen. Heb je nog niet zo veel ervaring met het aanbrengen van valse wimpers? Dan raden we zeker aan om de blog te lezen, want dit zal je heel erg op weg helpen. Met deze tips en wat oefenen zul je zien dat het aanbrengen van nepwimpers veel makkelijker en sneller is dan gedacht. Binnen no-time ben je een echte pro! Het enige wat je in de ochtend nog hoeft te doen is nepwimpers plakken en je bent klaar om naar school te gaan.

21 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024