Facebook Pixel

Top 3 beste wimperserums voor lange wimpers

Top 3 beste wimperserums voor lange wimpers
Categorie: Wimperserum
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 3 beste wimperserums voor lange wimpers

Een wimperserum is ideaal voor wanneer je last hebt van broze wimpers die wel wat verzorging kunnen gebruiken. Door gebruik van een wimperserum worden je wimpers langer, voller en zien ze er naar verloop van tijd gezonder uit. Welk wimperserum moet je kiezen voor volle en lange wimpers? Voor jou hebben wij een top 3 beste wimperserums samengesteld.

1. Super Lash Wimperserum

Super Lash Wimperserum

Misschien wel een van de meest bekende wimperserums, het Super Lash wimperserum. Dit serum bevordert de groei van de natuurlijke wimpers met behulp van maar liefst 50 essentiële bouwstoffen die het haar nodig heeft. Na 4 weken zijn je wimpers zichtbaar langer en voller. Ook krijgen de wimpers een prachtige krul en zijn ze donkerder. Hierna kun je het wimperserum als kuur gebruiken wanneer je het idee hebt dat het weer nodig is. Super Lash wimperserum ontvangt veel lovende reviews en is daarom een terechte nummer één. Dit wimperserum is tevens perfect om te gebruiken na het dragen van wimperextensions. Super Lash geeft jouw beschadigde wimpers een hoognodige boost.

2. GrandeLash Wimperserum

GrandeLash Wimperserum

Het wimperserum van GrandeLash is ook zeker een aanrader. Dit wimperserum is mega populair in Amerika en heeft vele awards gewonnen. Nu is deze fijne wimperserum exclusief verkrijgbaar in de Benelux. GrandeLash geeft je binnen 4 tot 6 weken vollere en langere wimpers. Ook gaan je wimpers er zichtbaar gezonder uitzien. Dit wimperserum van GrandeLash bevat een gepatenteerde mix van antioxidanten, aminozuren en vitamines. GrandeLash is ook geschikt voor dragers van contactlenzen en wimperextensions.

3. Ardell Brow & Lash Growth Accelerator

Ardell Brow & Lash Growth Accelerator

Ardell Brow & Lash Growth Accelerator is een multifunctioneel product dat de wimpers en wenkbrauwen verzorgt. Dit serum bevat proteïnen die de haargroei bevordert. Het serum maakt verzwakte wimpers weer sterker, waardoor ze er naar verloop van tijd voller en gezonder uit gaan zien. Ook is het serum bijzonder geschikt voor wenkbrauwen die in het verleden te veel zijn geëpileerd. Met het Ardell Brow & Lash Growth Accelerator serum sla je twee vliegen in één klap!

Is het gebruik van wimperserum wel veilig?

Veel mensen vragen zich af of het gebruik van wimperserum wel veilig is. Wimperserum is geheel veilig in gebruik, maar er zijn bepaalde ingrediënten die je beter kunt vermijden. Lees hier meer over in onze blog ‘Wat is wimperserum en is het veilig?’. Zo weet je zeker dat je altijd een wimperserum gebruikt dat geen negatieve bijwerkingen geeft. Natuurlijk zijn de wimperserums die je op LashAddict kunt kopen geheel veilig in gebruik.

7 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024