Facebook Pixel

Welke nepwimpers zijn natuurlijk?

Welke nepwimpers zijn natuurlijk?
Categorie: Nepwimpers, Tips
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Welke nepwimpers zijn natuurlijk?

Er zijn veel verschillende soorten natuurlijke wimpers. Onderstaand leggen we je uit waar je op moet letten wanneer je op zoek bent naar natuurlijke nepwimpers. Deze kunstwimpers geven je eigen wimpers op een subtiele manier meer lengte en volume, zonder dat iemand ziet dat je nepwimpers draagt.

Nepwimpers zijn ideaal voor diegene die niet van zichzelf over volle en lange wimpers beschikt. Tegenwoordig zijn er nepwimpers die niet meer van echte wimperhaartjes zijn te onderscheiden. De natuurlijke nepwimpers van nu zie je niet meer zitten op het oog en geven een subtiel effect. Niet zo gek, want er is veel vraag naar natuurlijke wimpers.

Wimpers met wispy wimperhaartjes

Nepwimpers die wispy wimperhaartjes hebben zien er altijd natuurlijker uit dan wanneer de haartjes perfect naast elkaar geplaatst zijn. Bij wispy nepwimpers lopen de haartjes door elkaar heen, zoals dit ook bij je eigen natuurlijke wimperhaartjes het geval is. Door het warrige effect lijken de nepwimpers meer op je eigen natuurlijke wimpers.

Ardell Wispies

Ardell Wispies

Multi-layered nepwimpers

Multi-layered lashes zijn wimpers die meerdere laagjes hebben, waardoor er een 3D effect ontstaat. Wanneer de nepwimpers meerdere laagjes bevatten blenden de eigen natuurlijke wimperhaartjes beter in met de wimpers. Ook creëert het een natuurlijker effect, omdat je eigen natuurlijke wimpers ook uit meerdere laagjes bestaan.

Ardell 3D Mega Volume Lashes 251

Ardell 3D Mega Volume Lashes 251

Wimpers met een transparante wimperband

Wil je er echt voor zorgen dat niemand ziet dat je nepwimpers draagt? Kies dan voor nepwimpers met een transparante wimperband. Een transparante wimperband creëert het natuurlijkste effect, want een doorzichtige wimperband zie je niet zitten op het oog. Een zwarte wimperband zorgt daarentegen juist voor meer drama en definitie bij de aanzet van de wimpers.

Ardell Faux Mink Lashes 817

Ardell Faux Mink Lashes 817

Taps toelopende wimperhaartjes

Wanneer je op zoek bent naar een zo natuurlijk mogelijke nepwimper is het belangrijk om te letten op de uiteinde van de wimperhaartjes. Nepwimpers waarvan de haartjes recht zijn afgesneden zien er minder natuurlijk uit. Bij de eigen natuurlijke wimpers lopen de haartjes taps toe, dus ze zijn dikker aan de basis en worden dunner aan het uiteinde. Door nepwimpers te gebruiken met taps toelopende haartjes ogen de nepwimpers veel natuurlijker, omdat ze lijken op echte wimperhaartjes. Ga niet voor bot afgesneden wimperhaartjes als je een zo natuurlijk mogelijke look wilt. De Ardell Naked collectie is een goed voorbeeld van nepwimpers met taps toelopende wimperhaartjes.

Ardell Naked Lashes 424

Ardell Naked Lashes 424

Accentueer je ogen met accent wimpers

Met de populaire accent wimpers geef jij je ogen op subtiele wijze meer definitie. Deze wimpers zijn subtiel en daarom perfect voor diegene die stripwimpers te veel van het goede vinden. Accent wimpers zijn halve nepwimpers die je alleen aanbrengt in de buitenste ooghoeken, waardoor ze subtieler en natuurlijker ogen dan hele stripwimpers. Maak je ooglook af en laat je ogen stralen door accent wimpers te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat accent wimpers ook nog eens super makkelijk zijn om aan te brengen. Accent wimpers kun je aanbrengen met een normale wimperlijm, maar er zijn ook magnetische accent wimpers, voor diegene die liever geen wimperlijm gebruiken.

Ardell Accent Lashes 315

Ardell Accent Lashes 315

Een natuurlijke look met individual lashes

Naast de gewone stripwimpers en accent wimpers kun je ook kiezen voor individual lashes, ook wel wimperextensions genoemd. Deze wimperplukjes kun je gebruiken om je ogen mee te accentueren. Door een paar wimper clusters te plakken creëer je een prachtige blik die er erg natuurlijk uitziet. Je bepaalt zelf de intensiteit van je ooglook, want je kunt zelf beslissen hoeveel individual lashes je gebruikt. Voor de meest natuurlijke look ga je voor knot-free individual lashes. Deze wimperextensions hebben geen donker knoopje bij de aanzet, waardoor ze natuurlijker ogen. De knotted wimperextensions hebben wel een knoopje bij de aanzet en geven daardoor iets meer definitie bij de wimperrand.

Ardell Individual Lashes Starter Kit (Knot-free)

Ardell Individual Lashes Starter Kit (Knot-free)

De mooiste natuurlijke wimpers

Misschien vind je het toch nog lastig om de juiste paar nepwimpers uit te zoeken. Dan hebben we goed nieuws voor jou! In onze blog ‘Top 7 nepwimpers die net echt lijken’ hebben wij de natuurlijkste nepwimpers voor je op een rijtje gezet. De wimpers die benoemd worden in deze blog zijn stuk voor stuk erg subtiel en natuurlijk.

23 februari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024