Facebook Pixel

Top 8 beste korte nepwimpers

Top 8 beste korte nepwimpers
Categorie: Nepwimpers
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Top 8 beste korte nepwimpers

Korte nepwimpers zijn perfect voor een natuurlijke look. Daarnaast zijn de nepwimpers ook ideaal voor mensen met kleine ogen. Heb je al gauw het probleem dat de nepwimpers tegen het wenkbrauwbot aankomen? Dan zijn korte kunstwimpers ideaal. Ben je een brildrager? Ook dan raden we korte wimpers aan, omdat deze niet tegen de glazen van je bril komen. Tegenwoordig is er een groot aanbod aan korte valse wimpers van verschillende merken. Om je een handje op weg te helpen hebben we een top 8 beste korte nepwimpers voor je samengesteld.

1. Ardell Lashes 174

Ardell Lashes #174

Op nummer één staan de Ardell Lashes 174. De subtiele Ardell wimpers 174 hebben korte wimperhaartjes en zijn perfect voor een natuurlijke look. Deze nepwimpers zijn extra natuurlijk, omdat de zachte wimperhaartjes net echt lijken. Bovendien geven deze korte nepwimpers van Ardell een 3D effect, daardoor blenden ze feilloos in met je eigen wimpers.

2. Ardell Lashes Baby Demi Wispies

Ardell Lashes Baby Demi Wispies

De Ardell Lashes Baby Demi Wispies zijn twee keer zo kort als de gewone Ardell Demi Wispies. Net als de normale Demi Wispies is deze kortere versie ongelooflijk populair. Door de transparante en lichtgewicht wimperband ziet niemand dat je nepwimpers draagt. Bovendien zijn ze erg comfortabel om te dragen. Bij de Ardell Lashes Baby Demi Wispies zijn de wimperhaartjes aan de buitenste ooghoeken langer, waardoor er een subtiel cat-eye effect wordt gecreëerd. Bij zorgvuldig gebruik kun je de nepwimpers meerdere keren gebruiken.

3. Red Cherry Lashes Nola

Red Cherry Lashes Nola

De Red Cherry Lashes Nola zijn super natuurlijke nepwimpers met extra korte wimperhaartjes van 10 mm. Deze prachtige everyday wimpers zijn vederlicht en gemaakt van 100% menselijk haar. Bij de Red Cherry Nola wimpers zijn de wimperhaartjes in het midden het langst, wat zorgt voor een mooie open oogopslag. De nepwimpers zijn eenvoudig om aan te brengen. Ook zijn de comfortabel om te dragen, omdat ze zo licht zijn.

4. Ardell Lashes Baby Wispies

Ardell Lashes Baby Wispies

De Ardell Baby Wispies lijken op de Ardell Lashes Baby Demi Wispies, maar in plaats van een flared vorm hebben de nepwimpers een ronde vorm. Bij de Ardell Baby Wispies zijn de wimperhaartjes dus in het midden het langst, waardoor er een eye-opening effect wordt gecreëerd. Ook worden de ogen hierdoor optisch vergroot. Doordat de wimperhaartjes twee keer zo kort zijn als bij de normale Ardell Wispies creëer je bij de wimperaanzet extra definitie. Deze wimpers hebben een transparante en dunne wimperband, waardoor de wimpers erg comfortabel zijn om te dragen.

5. Eylure Naturals 031

Eylure Naturals 031

Een van de kortste nepwimpers van Eylure zijn de Naturals 031. Deze korte wimpers geven je een klein beetje lengte en een subtiele hoeveelheid volume. Ook al zijn de Naturals 031 heel natuurlijk, ze maken nog steeds impact. De nepwimpers zijn met de hand gemaakt en kunnen tot wel 5 keer opnieuw worden gebruikt.

6. Ardell Lashes 172

Ardell Lashes #172

De Ardell Lashes 172 zijn multi-layered wimpers gemaakt van super zachte vezels. Door de taps toelopende wimperhaartjes voelen en lijken deze korte nepwimpers op de eigen natuurlijk wimpers. Met de Ardell 172 wimpers geef je jouw wimpers een natuurlijke boost. Deze getextureerde nepwimpers geven een subtiel volume en een prachtige krul.

7. Red Cherry Lashes Cara

Red Cherry Lashes Cara

De Red Cherry Lashes Cara zijn extra korte nepwimpers van 10 mm. Deze korte nepwimpers zijn prachtige natuurlijke wimpers met een winged effect. Dat wil zeggen dat de buitenste wimperhaartjes langer zijn dan de rest van de wimperhaartjes. Hiermee creëer je een mooie verleidelijke oogopslag. De Red Cherry Lashes Cara wimpers zijn ideaal voor mensen met kleinere ogen.

8. Eylure Naturals 015

Eylure Naturals 015

De Eylure Naturals 015 zijn de meest subtiele en natuurlijke nepwimpers in dit rijtje. Deze wimpers zijn kort en hebben een ronde vorm, daardoor geven ze over de hele wimperrand gelijkmatig volume. De 015 wimpers van Eylure zijn ideaal voor een natuurlijke look. Dit zijn de perfecte nepwimpers om naar school of werk te dragen. Ze geven heel subtiel volume, niemand ziet dat je nepwimpers draagt. Doordat de wimpers zo licht zijn voel je ze niet zitten tijdens het dragen. Bij zorgvuldig gebruik kun je de nepwimpers meerdere keren gebruiken.

22 januari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024