Facebook Pixel

Zelf wimpers verven, zo doe je dat

Zelf wimpers verven, zo doe je dat
Categorie: Tips Wimperserum
Auteur: LashAddict
Toon meer artikelen

Zelf wimpers verven, zo doe je dat

Het verven van je wimpers is de ideale manier om volle en donkere wimpers te creëren, zonder dat je hier make-up voor nodig hebt. Je kunt je wimpers laten verven bij de schoonheidsspecialist, maar dit is ook eenvoudig zelf te doen met een goede wimperverf. We geven je een aantal handige tips waarmee je binnen de kortste keren voorzien bent van mooie zwarte wimpers.

Waarom wimpers verven

Het verven van de wimpers heeft meerdere voordelen. Als je een lichte wimperkleur hebt kun je met wimperverf ervoor zorgen dat je een mooie donkere blik hebt. Zo zie je er zonder make-up toch opgemaakt en verzorgd uit. De resultaten van wimperverf blijven ongeveer 6 weken zichtbaar, waardoor velen hun wimpers verven vlak voordat ze op vakantie gaan. Wimperverf wordt overigens ook vaak gebruikt door vrouwen die allergisch zijn voor cosmetica. Door wimperverf te gebruiken lijkt het dan toch alsof je een beetje bent opgemaakt. Maar ook voor vrouwen die gewoon van een natuurlijke look houden is wimperverf een uitstekende oplossing. Kortom genoeg redenen om je wimpers te verven met wimperverf!

Eylure Lash Tint Black

Eylure Lash Tint Black

Tips voor het verven van je wimpers

Het zelf verven van je wimpers is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe je dit het best kunt aanpakken. Met de onderstaande tips heb jij in een mum van tijd mooie donkere wimpers.

1. Wimpers vetvrij maken

Voordat je begint met het verven van je wimpers is het belangrijk om deze met een milde reiniger schoon en vetvrij te maken. Gebruik dus geen reiniging op basis van olie, dit kan er namelijk voor zorgen dat de wimpers de verf minder goed pakt.

2. Bescherm je huid

Om ervoor te zorgen dat de wimperverf niet gaat vlekken is het handig om je huid te beschermen met vaseline. Als je dan toch een beetje verf knoeit op de huid kun je het zo met een wattenschijfje wegvegen.

3. Wimperverf aanbrengen op de wimpers

Lees altijd goed de gebruiksaanwijzing van de wimperverf door voordat je hem gebruikt. De wimperverf kun je aanbrengen met een wattenstaafje of met een speciaal wimperborsteltje. Bedek de wimpers volledig van de aanzet tot aan de uiteinden en laat de wimperverf intrekken.

4. Wimperverf verwijderen

Nadat je de wimperverf de aangegeven tijd hebt laten intrekken kun je het voorzichtig verwijderen met een wattenschijfje of make-up doekje. Let op dat je hierbij je ogen goed dicht houdt, zodat er geen wimperverf in je ogen komt. Et Voilà, je hebt prachtige donkere wimpers!

Wimpers verzorgen na het verven

Nadat je je wimpers hebt geverfd kun je deze nog extra verzorgen met een wimperserum. Door een wimperserum te gebruiken zorg je er ook voor dat je wimpers langer en dikker worden, waardoor ze meer opvallen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld wimperserum van Super Lash, RevitaLash of GrandeLash gebruiken.

Super Lash Wimperserum

Super Lash Wimperserum

RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml

RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml

GrandeLash Wimperserum 2 ml

GrandeLash Wimperserum

23 april 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024