Facebook Pixel

Blog

Top 8 beste nepwimpers voor brildragers

Top 8 beste nepwimpers voor brildragers

In deze blog hebben we 8 nepwimpers op een rijtje gezet die perfect zijn voor brildragers. De wimpers die hier worden genoemd zijn korter dan gemiddeld, waardoor ze perfect zijn in combinatie met een bril. Ze zijn dus allemaal vrij natuurlijk, maar geven wel de nodige volume.

14 maart 2020
Wimperextensions verzorgen, zo doe je dat

Wimperextensions verzorgen, zo doe je dat

Wanneer je wimperextensions hebt gezet wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijven. Het zelf zetten van individual lashes en het laten zetten van One by One en Russian Volume kost wat tijd, maar het eindresultaat mag er wezen! Prachtige volle wimpers die wekenlang mooi blijven zitten. Om de wimpers er zo mooi mogelijk uit te laten zien is een goede verzorging niet onbelangrijk. Er zijn verschillende manieren om je wimperextensions te verzorgen, zodat ze zo lang mogelijk blijven zitten. Zo hoef je ze minder snel bij te werken of hoef je minder snel terug naar de salon voor een refill.

11 maart 2020
Top 8 beste faux mink lashes

Top 8 beste faux mink lashes

Faux mink wimpers zijn zijdezachte nepwimpers gemaakt van faux mink vezels. De faux mink nepwimpers zijn ontzettend populair, omdat de haartjes niet van echte wimperhaartjes te onderscheiden zijn. Bij het maken van de nepwimpers worden er geen dierlijke materialen gebruikt. De faux mink wimperhaartjes zijn dikker aan de basis en worden dunner aan het uiteinde, hierdoor ogen ze extra natuurlijk. In deze blog hebben we de beste faux mink lashes voor je op een rijtje gezet. De populairste en mooiste faux mink wimpers vind je hier.

6 maart 2020
Hoe kun je het beste nepwimpers bewaren?

Hoe kun je het beste nepwimpers bewaren?

Als wimper liefhebber wil je natuurlijk dat jouw nepwimpers zo lang mogelijk meegaan. Hoe vaak je nepwimpers opnieuw kunt gebruiken hangt deels af van de kwaliteit, maar vrijwel alle wimpers kun je vaker hergebruiken. Er zijn veel verschillende manieren om ervoor te zorgen dat de nepwimpers zo vaak mogelijk opnieuw kunnen worden gebruikt. Erg belangrijk is de manier waarop je de nepwimpers opbergt. In deze blog vertellen wij je alles over hoe je de nepwimpers het best kunt bewaren.

3 maart 2020
Hoelang blijven nepwimpers zitten?

Hoelang blijven nepwimpers zitten?

Door gebruik te maken van nepwimpers of individual lashes creëer je prachtige volle en lange wimpers. Hoelang de nepwimpers en wimperextensions blijven zitten hangt van verschillende factoren af. Het ligt bijvoorbeeld aan welke wimperlijm je gebruikt, maar ook aan wat voor een soort wimpers je wilt dragen. Daarnaast hangt het natuurlijk ook af van je eigen wensen. Wanneer je nepwimpers wilt voor één dag kies je voor een ander soort product dan wanneer je ze wekenlang wilt dragen. In deze blog leggen we je de verschillen uit tussen verschillende soorten wimpers en wimperlijmen, zodat je precies weet hoelang jouw nepwimpers blijven zitten.

2 maart 2020
7 voordelen van magnetische wimpers

7 voordelen van magnetische wimpers

Het gebruik van magnetische wimpers is een nieuwe trend op het gebied van kunstwimpers. De wimpers breng je aan door middel van een super handig magnetisch kliksysteem. Binnen no-time heb je prachtige wimpers. Magnetische nepwimpers worden steeds populairder, omdat ze vele voordelen met zich mee meebrengen. In deze blog staan alle voordelen van magnetische wimpers. Er zijn namelijk genoeg redenen waarom jij voor magnetische wimpers zou moeten kiezen!

28 februari 2020
Nepwimpers of wimperextensions gebruiken?

Nepwimpers of wimperextensions gebruiken?

Om je ogen meer te laten stralen kun je gebruik maken van nepwimpers of wimperextensions. Nepwimpers zijn stripwimpers met een wimperband die je in zijn geheel plakt. Individual lashes zijn wimperextensions die je zelf kunt plakken en meerdere wimperhaartjes per cluster bevatten. De clusters plaats je een voor een op het oog. Weet jij nog niet precies welke soort wimper bij jou past? Lees dan snel verder voor meer informatie.

25 februari 2020
Welke nepwimpers zijn natuurlijk?

Welke nepwimpers zijn natuurlijk?

Er zijn veel verschillende soorten natuurlijke wimpers. Onderstaand leggen we je uit waar je op moet letten wanneer je op zoek bent naar natuurlijke nepwimpers. Deze kunstwimpers geven je eigen wimpers op een subtiele manier meer lengte en volume, zonder dat iemand ziet dat je nepwimpers draagt.

23 februari 2020
Top 7 beste Ardell Individual Lashes

Top 7 beste Ardell Individual Lashes

In deze blog hebben we de 7 beste Ardell Individual Lashes voor je op een rijtje gezet. Ardell heeft veel verschillende soorten individual lashes, waardoor je soms moeilijk een keuze kunt maken. De wimperextensions lichten we kort toe, zodat je gemakkelijk kunt kiezen welke individual lashes het beste bij je passen.

20 februari 2020
8 tips voor het aanbrengen van individual lashes

8 tips voor het aanbrengen van individual lashes

Het aanbrengen van individual lashes is ontzettend eenvoudig. Wanneer je ze hebt aangebracht hoef je er een tijdje niet naar om te kijken. De wimperextensions kun je zelf aanbrengen, daardoor scheelt het je veel tijd. One by One en Russian Volume wimperextensions laten zetten in een salon kost immers meer tijd. Heb jij nog een beetje moeite met het zetten van wimpers? In deze blog geven we je 8 tips voor het aanbrengen van individual lashes. Met deze tips word jij een echte pro!

18 februari 2020
LashAddict.nl is onderdeel van BeautyHub © Copyright 2014-2024